Značka OPPO oznámila uvedenie smartfónu OPPO Find X5 Pro, svojej špičkovej vlajkovej lodi medzi inteligentnými telefónmi s prvotriednym fotoaparátom.

OPPO spojuje špičkový design s najlepšími technológiami a inováciami v oblasti fotoaparátov. Pripojte sa k OPPO a #EmpowerEveryMoment na celosvetovej akcii k uvedeniu radu Find X5, ktorá bude naživo prenášaná prostredníctvom oficiálneho kanála spoločnosti OPPO 24. februára 2022 o 12:00 hodine.

Na OPPO INNO Day 2021 oznámila značka MariSilicon X, dedikovanú obrazovú jednotku Neural Processing Unit (NPU), ktorá prekonáva najväčšiu výzvu pri tvorení videozáznamov smartfónom – nočné zábery. Vďaka špičkovej 6 nm architektúre, spracovaniu RAW v reálnom čase a až 20× rýchlejšiemu výkonu umelej inteligencie v rozlíšení 4K posúva nový smartfón kvalitu ďalej – Find X5 Pro si posvieti na noc.

Find X5 Pro je poháňaný viacjadrovým procesorom Snapdragon 8 Gen 1 najnovšej generácie, takže zostáva chladný aj pri vysokom zaťažení a s prehľadom zvláda aj najnáročnejšie hry a aplikácie. Zvonka stelesňuje futuristický design. Vďaka mimoriadne tvrdej zadnej strane z pravej keramiky dosahuje Find X5 Pro vysokú odolnosť. Zároveň vytvára povrchovú štruktúru, ktorá obmedzuje zanechávanie odtlačkov prstov a sleduje hladký, rovnomerný sklon, ktorý jemne tlmí modul fotoaparátu.

Vďaka futuristickej estetike, novému systému ColorOS, výkonu, konektivite a systému fotoaparátu ďalej zvyšuje Find X5 Pro latku inteligentných telefónov. K celosvetovému online predstaveniu #EmpowerEveryMoment sa dá pripojiť vo štvrtok 24. februára o 12:00 na oficiálnom kanáli spoločnosti OPPO

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.