Prinesie aj atraktívny dizajn.

Spoločnosť Oppo na svoj nový počin Reno3 Pro 5G upozorňovala už dávnejšie. Tento smartfón nadväzuje na tradíciu veľmi tenkých zariadení, ktoré spoločnosť vyrába. S hrúbkou iba 7,7 mm, bez objektívu, môže ísť o najtenší duálny 5G telefón v danom cenovom segmente. Táto informácia bola zverejnená na Twitter profile VP Briana Shena. Zariadenie ponúkne zahnutý displej a rovnaké zahnutie aj v zadnej časti telefónu. V hornej  a spodnej časti sa nenachádzajú už takmer žiadne rámiky.

Zariadenie, ktoré je takto tenké, pravdepodobne už nebude mať vo výbave originálnu vyskakovaciu kameru po vzore predchodcu. Podľa zverejneného obrázka nie je však možné s určitosťou povedať, aký typ selfie fotoaparátu sa použije. Môžeme predpokladať, že v prípade Reno3 5G bude použitá kamera, ktorá bude umiestnená v diere v ľavej časti displeja tak, ako to poznáme z modelového radu Galaxy S10 od Samsungu.

Zostava fotoaparátov v zadnej časti smartfónu môže byť rovnaká, ako aj v prípade predchádzajúcej generácie. Toto veľmi atraktívne zariadenie (na prvý pohľad), by sa mohlo dostať aj do Európy a to vďaka prebiehajúcej spolupráci spoločností Oppo s operátormi EE, Swisscom a ďalšími. Zatiaľ však nepoznáme žiadne informácie o cenách alebo dostupnosti.

Zdroj: Engadget

Prečítajte si aj:

Samsung prekvapuje: Modelový rad Galaxy S10 začína dostávať v Nemecku stabilnú verziu Androidu 10

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.