Vrátane nadstavby One UI 2.0.

Spoločnosť Samsung pred malou chvíľou vydala stabilnú zostavu systému Android 10 pre modelový rad Galaxy S10. Tieto informácie prichádzajú z Nemecka. Táto správa je veľkým prekvapením, pretože niektoré informácie zdieľané priamo spoločnosťou Samsung naznačovali, že by sa tak malo stať až začiatkom roka 2020.

Stabilná aktualizácia sa začala skutočne rozširovať pre tých, ktorí sa zúčastnili beta programu One UI 2.0. Aktualizácia je vo verzii G97 ** XXU3BSKO a obsahuje decembrovú bezpečnostnú záplatu. Aktualizačný balík má necelých 140 MB a v podstate mení beta program One UI 2.0 na oficiálnu verziu. 

Kedy bude aktualizácia k dispozícii aj v ďalších krajinách, v ktorých bol beta program spustený, nie je zatiaľ známe. Ďalej nie je známe, či bude v blízkej dobe vydaná aktualizácia aj pre širokú verejnosť, ktorá stále používa oficiálny Android Pie, pretože aktualizačné plány pre Galaxy S10 v súčasnosti smerujú až k januárovému uvedeniu.

Nemeckí testeri beta verzie One UI 2.0 si už teraz môžu stiahnuť stabilnú verziu prostredníctvom bezdrôtového pripojenia priamo z ponuky Nastavenia »Aktualizácia softvéru, pre zariadenia S10e, S10 alebo S10+. 

Je však potrebné počítať s tým, že aj táto stabilná verzia môže obsahovať nejaké drobné chyby, ktoré sa odstránia až s príchodom ďalších verzií softvéru.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Peter odporúča: Dobre vybavené inteligentné hodinky pre športovcov Suunto 5

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.