OPPO zakončilo rok 2021 ako štvrtá najväčšia značka inteligentných telefónov. Na MWC firma jasne ukázala, že s ňou treba počítať.

Nabíjanie SUPERVOOC s výkonom 150 W sme už spomínali. OPPO však predstavilo aj vlajkové rady inteligentných telefónov, vrátane rady Find X5, Find N a OnePlus 10 Pro. Tiež sme videli rad inovatívnych technológií, ako sú napríklad obrazový NPU MariSilicon X, OPPO Air Glass, OPPO Retractable Camera a mnoho ďalších.

OPPO predstavuje 5G CPE T2 počas MWC 2022Zdroj: https://www.yankodesign.com/
OPPO predstavuje 5G CPE T2 počas MWC 2022

Prevádza signály 5G na rýchle a stabilné Wi-Fi pripojenie

Koncové účastnícke zariadenia (CPE) s podporou sietí 5G prevádzajú signály 5G na pripojenie k sieti Wi-Fi alebo LAN. To umožňuje pripojenie viacero zariadení k službe 5G v domácnosti, v kancelárii a ďalšie. V oblastiach bez existujúcej širokopásmovej infraštruktúry sa takto môžu zariadenia pripojiť k rýchlemu internetu 5G jednoduchým pripojením k zariadeniu CPE s podporou 5G a s vloženou SIM kartou pre siete 5G.

CPE zariadenie OPPO T2 s podporou 5G je najnovším z radu CPE 5G produktov OPPO. Je vybavené Modem-RF systémom Qualcomm Snapdragon X62 5G a inteligentnou anténou OPPO O-Reserve 2.0. Takto je možné prevádzať signály 5G na rýchle a stabilné Wi-Fi pripojenie.

OPPO na MWC predstavilo rad novinek CPE
OPPO na MWC predstavilo rad noviniek CPE

Zdroje: OPPO, vlastné

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.