Orange ohlásil koniec pôvodného lojalitného programu pre svojich zákazníkov, ktorý fungoval od roku 2015 pod názvom Orange Výhody. Ten skončí 30. júna 2017.

Zákazníci svoje dosiaľ uložené karty nájdu už v aplikácii Výhodičky, ktorá je dostupná pre iOS a Android. Prihlásia sa do nej pomocou pôvodných prihlasovacích údajov, ktoré používali pre Oragne výhody.

Google Play
App Store

Aplikácia je dostupná pre všetkých používateľov, aj tých, ktorí nie sú zákazníkmi Orangeu. Plní funkciu združovania vernostných kariet do všetkých obchodov. Nemusíte ich nosiť so sebou v peňaženke, pretože sú všetky priamo vo vašom telefóne. Nové vernostné karty si môžete ukladať. Aplikácia obsahuje aj špeciálne ponuky, kupóny a výhodné ponuky na letenky.

Orange avizoval, že vo svojej aplikácií Orange Go bude tiež zobrazovať svojim zákazníkom nové ponuky. Zatiaľ však nie je jasné, či pôjde o exkluzívne ponuky pre zákazníkov operátora.

Orange zároveň oznámil zmenu všeobecných obchodných podmienok pre svoj lojalitný program, ktoré vstúpili do platnosti od 20. júna 2017.

Značky: