Bonus sa vám bude odpočítavať každý mesiac.

Orange spustil novú akciu – ponúka príspevok až 100 eur na kúpu pevného internetu. Zľavu vo výške 100 eur získate, ak si k hlasovému paušálu v Orangei kúpite akýkoľvek pevný internet a spojíte si tieto dve služby v Love dohode s viazanosťou na 24 mesiacov.

Ak si chcete aktivovať pevný internet samostatne s 24-mesačnou viazanosťou a nemáte v Orangei hlasový paušál, alebo si ho nechcete spojiť so svojim hlasovým paušálom v Love dohode, získate príspevok vo výške 50 eur. Príspevok je možné získať na ktorýkoľvek z pevných internetov v ponuke Orangeu – či už optický, DSL alebo 4G internet pre domácnosť/firmu a akýkoľvek z ich variantov (Basic, Optimal, Premium).

Z pripísanej sumy na zákazníckom účte sa bude každý mesiac odpočítavať po 5 eur na platbu za pevný internet. Príspevok môžete získať aj na navýšenie svojho súčasného internetového programu aspoň o jednu úroveň alebo dokúpenie služby Zrýchlenie na 1 Gbit/s či Zvýšenie rýchlosti odosielania dát do 300 Mbit/s k optickému internetu.

Do konca augusta navyše môžu navyše zákazníci využiť aj ďalšie zvýhodnenie – získať 100 % zľavu na aktiváciu/inštaláciu pevného internetu.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Dôležité: Orange začne migrovať svojich zákazníkov na paušály Go

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit