Internet so sebou je doplnkom k službám pevného internetu.

Orange oznámil, že začal ponúkať nový mobilný dátový paušál. Nazýva sa Internet so sebou a ponúka 5 GB dát za poplatok 3 eur. Aby ste si mohli tento paušál aktivovať, musíte využívať v Orangei nejakú službu pevného internetu.

Dáta je možné využiť v 4G sieti s maximálnymi prenosovými rýchlosťami a to na Slovensku, ale aj v EÚ. Po vyčerpaní 5 GB dát je možné ďalej surfovať so zníženou rýchlosťou 128 kbps, alebo si môžete dokúpiť ďalšie dáta a surfovať maximálnou rýchlosťou. Jednorazové navýšenie dát o 1 GB je spoplatnené vo výške 4 eur.

Nový mobilný dátový paušál je určený pre nových aj existujúcich zákazníkov pevného internetu od Orangeu. Služba je automaticky dostupná pri aktivácii nového alebo predĺžení existujúceho pevného internetového pripojenia. Existujúci zákazníci s pevným internetom si Internet so sebou môžu aktivovať kedykoľvek, nemusia čakať na koniec viazanosti alebo novú aktiváciu fixného internetu. Služba je dostupná pre rezidenčných aj B2B zákazníkov.

Internet so sebou je bez viazanosti, v prípade záujmu si k nemu môžete dokúpiť akýkoľvek modem z ponuky Orangeu. Napríklad Huawei E5576-320 s akontáciou vo výške 3 eur a mesačnou splátkou 1,50 eur s bezúročným splátkovaním.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Orange spúšťa 5G sieť na Slovensku: Za prístup do nej si zaplatíte (DOPLNENÉ)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit