Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Košice ožijú svetovou elektronickou hudbou.

Set od známeho DJ Apparata prešiel od klasického techna cez elektronický kanón až po experimentálny indie a dream pop a divadelné komponovanie. Zákazníci Orangeu si môžu divadelnú hudbu ocenenú nemeckým „divadelným Oskarom“ vychutnať aj s Orange výhodami.

DJ Apparat ohromil hudnobný svet

Po úspechoch v divadelnej hudobnej produkcii, v ktorej Apparat (Sasha Ring) skomponoval hudbu pre produkciu Tolstého‚ Vojna a mier od vplyvného režiséra Sebastiana Hartmanna, získal úspechy v renomovaných divadlách Ruhrfestspiele a Leipzigskom divadle. Neskôr bolo divadlo pozvané na berlínske Theatertreffen, čo v Nemecku predstavuje Oskara za filmy.

 „Už od mojej prvej nahrávky sa vždy bojím, či nasledujúca nebude príliš popová. Keď som začal používať hlas alebo gitaru, hovoril som si, nie, to si nemôžem dovoliť,” vysvetľuje hudobný vývoj Sascha Ring v rozhovore pre Vice. A dodáva: „Som elektronický hudobník a svet ma za to bude nenávidieť. No nikdy sa nič také nestalo.”

Projekt Moderat teší všetky zmysly fanúšikov

Už v roku 2009 Ring spojil hudobné sily s berlínskym duom Modeselektor a vznikol veľmi vydarený projekt Moderat, ktorý vydal 3 úspešné albumy. Skupina Moderat koncertuje po celom svete a fanúšikovia sú nadšení z pôsobivého zvukového a vizuálneho vystúpenia. „Túto melódiu som počul asi tisíckrát. Je to ako droga,“ vyjadril sa Berghain DJ Marcel Dettmann o ‚Bad Kingdom‘ z albumu Moderat. „Najlepšia live show, akú som tento rok videl,“ povedal kritik z hudobného magazínu Resident Advisor.

Jeden z najuniverzálnejších muzikantov nemeckej scény roztancuje metropolu východného Slovenska. Projekt Orange Music Live predstaví v Tabačke Kulturfabrik ďalší zo série koncertov v Košiciach už 26. 5. 2017. Zákazníci Orangeu môžu na nákup vstupenky opäť využiť kupón na zľavu v hodnote 2 eurá, ktorý si stiahnu cez aplikáciu Orange výhody. Nájdu v nej už tradične aj kupón na 2 drinky grátis, ktoré si môžu vyzdvihnúť v bare počas celého koncertu.

Značky: