Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V súvislosti s blížiacim sa sviatkom všetkých zamilovaných pripravil Orange pre svojich verných aj nových zákazníkov exkluzívnu ponuku. Pri aktivácii nového alebo predĺžení súčasného paušálu môže zákazník k inteligentným hodinkám Huawei získať druhé s 50% zľavou. Ponuka platí od 3. do 14. februára.

 Počas sviatku svätého Valentína sú si všetci o kúsok bližší. Orange si preto pre všetkých svojich nových aj verných zákazníkov pripravil exkluzívnu ponuku, vďaka ktorej môžu obdarovať svoju polovičku atraktívnym doplnkom v podobe inteligentných hodiniek Huawei. Každý zákazník, ktorý si v období medzi 3. a 14. februárom predĺži alebo aktivuje nový paušál, môže k vybraným modelom hodiniek Huawei získať druhé smarthodinky s 50 % zľavou, navyše bez viazanosti.

Ponuka je dostupná pre zákazníkov, ktorí si na predajni alebo online predĺžia, alebo aktivujú niektorý z rodiny paušálov Go (od paušálu Go 15 €) a podpíšu dodatok s viazanosťou na 12 alebo 24 mesiacov. Na výber sú tri varianty hodiniek – pánske Huawei Watch GT 2 Black za 210 eur, dámske Huawei Watch GT 2 Rose Gold 42mm za 239 eur a prémiové Huawei Watch GT 2 Pro Black za 299 eur. V prípade kúpy prostredníctvom e-shopu alebo cez zákaznícku linku bude zákazníkovi cez SMS doručený zľavový kupón, ktorý môže v ktorejkoľvek predajni vymeniť za druhé hodinky s 50 % zľavou.