Jej súčasťou sú viaceré doplnkové balíky.

Na výber sú neobmedzené volania na jedno číslo v sieti Orange až na 6 mesiacov zadarmo, výhodné denné a týždenné balíky s nekonečnými volaniami či dátami.

Bezplatné hovory na vybrané číslo s kartou Prima Dáta

Od 28. júla budú môcť  zákazníci za 2 eurá získať kartu Prima Dáta, ktorá bude okrem 2-eurového kreditu a 1 GB dát navyše obohatená aj o bezplatné hovory na jedno číslo v sieti Orange počas 6 mesiacov zadarmo. Zákazníci sa tak bez ohľadu na aktuálnu výšku kreditu, hoci aj bez neho, vždy dovolajú svojmu blízkemu. Číslo na bezplatné volania si môžu vybrať buď priamo v predajni, alebo si ho dodatočne aktivovať cez SMS.

Nové výhodné denné a týždenné balíky

  1. Denný balík Nekonečné hovory za 1 euro
  2. Denný balík Nekonečné dáta za 2 eurá
  3. Týždňový balík Nekonečné hovory za 2 eurá
  4. Týždňový balík s 1 GB dát za 2 eurá
  5. 30-dňový balík Nekonečné hovory na 1 číslo v sieti Orange za 3 eurá

Nekonečné volania je možné využívať počas celého dňa, respektíve 7 dní vrátane dňa aktivácie, pričom tak pri hovoroch, ako aj surfovaní na internete sa uplatňujú podmienky férového používania. Pri dennom balíku nekonečných dát sa po 5 GB prenesených dát namiesto zastavenia dátových prenosov obmedzí prenosová rýchlosť na 3 Mbit/s.

Nové dátové balíky navyše môžu využívať aj majitelia inteligentných zariadení, ako sú športové náramky, hodinky, tablety či monitorovacie zariadenia. Vybraný doplnkový balík je možné aktivovať zaslaním SMS s kľúčovým slovom na číslo 445 alebo cez Zákaznícku zónu Môj Orange.

Atraktívne odmeny za pravidelné dobíjanie kreditu 

Zákazníci s predplatenou Prima kartou môžu za pravidelné dobíjanie svojho kreditu stále získať atraktívne odmeny – Nekonečné víkendové volania v sieti Orange, Nekonečné víkendové správy v sieti Orange, prípadne až 10 GB víkendových dát. Stačí, ak si svoj kredit dobijú aspoň raz za 30 dní vo výške aspoň 10 eur a postupne získajú atraktívne odmeny, prípadne ich kombináciu.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Čo rozhodne nerobiť počas dovolenky so svojim telefónom

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.