Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po úspešnej Pohode pokračuje Orange vo festivalovej vlne v Banskej Bystrici na podujatí svetového formátu The Legits Blast a letnú festivalovú šnúru ukončí v Piešťanoch na festivale Grape. Orange návštevníkom prinesie nielen spoľahlivé technologické zázemie, ale najmä možnosť zdieľať zážitky s ich priateľmi a blízkymi. V rámci projektu Orange Music Live si vďaka online streamovaniu užije festivalovú atmosféru opäť celé Slovensko.

Letné festivaly sú v plnom prúde a Orange je aj tento rok partnerom až troch z nich. Po giga zážitkami nabitom festivale Pohoda 2017, kde bol hlavným partnerom, pokryje najbližšie svojimi službami ako strategický partner festival The Legits Blast v Banskej Bystrici. Tá sa posledný júlový týždeň stane epicentrom hip-hopovej kultúry.

Festival The Legits Blast je podujatie svetového formátu a už po ôsmykrát doslova roztancuje srdce Slovenka. Návštevníci sa okrem tanečných vystúpení, workshopov, obľúbených battlov a ďalších sprievodných aktivít za účasti svetových šampiónov, renomovaných trénerov a choreografov môžu tešiť aj na tanečnú atmosféru v meste. Tanečníkov štýlu bboying bude totiž možné stretnúť priamo v uliciach Banskej Bystrice počas celého týždňa. Koncertná časť festivalu pod hlavičkou Orange Music Live prinesie zvučné mená z hip-hopovej hudobnej scény. Na doskách hlavného pódia Orange Music Live Open Air Stage vystúpia tí najkvalitnejší zahraniční raperi ako Ra The Rugged Man či headlinera Onyx z USA či špička zo slovenskej scény ako Vec a Tono S, Škrupo, Joe Trendy, Supa s Jožisom Engererom a premiérovo aj kráľ slovenského rapu – Rytmus.

Nadšenci hip-hopového štýlu môžu v priamom prenose sledovať priebeh festivalu aj mimo Banskej Bystrice vďaka live streamu na oficiálnom YouTube kanáli Orangeu v sekcii Orange Music Live.

Sociálne siete plné hip-hopu

Orange ako strategický partner festivalu poskytne návštevníkom okrem koncertných chuťoviek aj komfortné technologické zázemie. Hip-hopové zážitky môžu zdieľať so svojimi priateľmi vďaka bezplatnému WiFi pripojeniu, ktoré bude spolu so 4G sieťou pripravené na okamžitý „share“ tých najzaujímavejších momentov v reálnom čase.

Festivalový Orange aj na Grape v Piešťanoch

Festivalovú šnúru Orange uzatvorí na piešťanskom letisku na festivale Grape 11. a 12. augusta, kde ako telekomunikačný partner pre návštevníkov zabezpečí posilnenie 4G siete, bezplatné WiFi pripojenie a nabíjačkáreň s viacerými alternatívami dobíjania telefónov. Mať telefón stále pripravený a plný šťavy je na festivaloch už základnou výbavou návštevníkov. O to viac to platí pre tých, ktorí sú zároveň zákazníkmi Orangeu. Pre nich je totiž aj na piešťanskom letisku pripravený užitočný benefit – 1 GB mobilných dát zadarmo. Pokiaľ majú aktivované služby, ktoré sú vhodné pre využitie tohto benefitu, po prekročení vstupných brán festivalu dostanú automaticky SMS notifikáciu, ktorá ich navedie, ako si ho môžu jednoducho aktivovať zaslaním bezplatnej SMS v správnom tvare. Detailné informácie o ponuke sú dostupné na www.orange.sk/hudba.

Aj koncertnú atmosféru z Grape-u Orange sprostredkuje celému Slovensku. Tých, ktorí sa na festival v Piešťanoch nedostanú osobne, pozýva na oficiálny YouTube kanál Orangeu do sekcie Orange Music Live, kde prostredníctvom online streamingu zažijú atmosféru koncertov svetových i domácich interpretov.

„Festivaly všeobecne sú miestom, kde je pretlak jedinečných momentov, atmosféra je plná nezabudnuteľných zážitkov a radosti z hudby. Teší nás byť pri tom a vytvoriť návštevníkom priestor na zdieľanie všetkého, čo za to stojí. Vďaka niekoľkoročným skúsenostiam, ktoré máme v technologickom zabezpečení festivalov, chceme aj na týchto dvoch festivaloch poskytnúť návštevníkom maximálny komfort vo využívaní ich telefónu, aby mohli byť v neustálom spojení s tými, na ktorých im záleží a atmosféru, pocity a emócie im okamžite sprostredkovať. A samozrejme, sme radi, že Orange môže atmosféru takýchto jedinečných festivalov preniesť aj tým, ktorí sa pod pódiá nedostanú osobne,“ povedala Natália Kunická, Brand Activation Manager Orangeu.

Značky: