Práve veľkosti dátových balíčkov boli v prípade ponuky Flex a Max najviac vytýkané.

Orange rozšíril portfólio paušálov Max o dva nové paušály. Tie sú zamerané na dáta a neobsahujú žiadne voľné minúty – s výnimkou bezplatných volaní v rámci skupiny Navzájom zadarmo. Ostatné hovory a správy sú účtované samostatne, za minútu hovoru v ktorejkoľvek sieti na Slovensku zákazníci zaplatia 10 centov, za správu 6 centov. Používatelia si môžu paušál prispôsobiť balíkom nekonečných správ za 2 eurá alebo balíkom s predplatenými 100 minútami do všetkých sietí v SR za 4 eurá.

Paušál Data Max 20 € s mesačným poplatkom 20 eur obsahuje 6 GB predplatených dát. Ak používateľ presurfuje celý balíček, zaplatí za 1 GB v priemere 3,3 eura. Pre náročnejších zákazníkov je určený paušál Data Max 30 € s 15 GB predplatených dát za 30 eur mesačne (1 GB za 2 eurá). Ak zákazníkom predplatený objem dát nestačí a ho prečerpajú, surfovať môžu aj naďalej so zníženou rýchlosťou 128 Kbit/s. Pokiaľ si chcú užívať ďalšie dáta s maximálnou rýchlosťou, môžu si svoj objem predplatených dát navýšiť o ďalších 1 000 MB za bezkonkurenčné 2 eurá.

Operátor taktiež ponúka zľavu pre študentov. Ak sa pri aktivácií paušálu Data Max preukážu preukazom ISIC, ITIC alebo EURO < 26, automaticky získajú zľavu 5 eur. Viac informácií o nových paušáloch nájdete na webe operátora.

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Orange má nové paušály Flex a Max (doplnené o video)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit