Ak vás ponuka zaujme a prejdete od konkurencie, Orange vám preplatí zmluvnú pokutu.

Vianočná ponuka Orangeu štartuje od piatka 22. októbra. V rámci nej si operátor pripravil viacero výhodnejších ponúk, bonusov a spustí aj vianočnú súťaž. Konkrétne môžete využiť tieto ponuky:

Lacnejší pevný internet

V rámci vianočnej ponuky môžete získať pevný internet od Orangeu bez inštalačných alebo aktivačných poplatkov, takže ušetríte od 9,90 eur do 19,90 eur.

Orange ponúka aj ďalšiu vianočnú zľavu vo výške:

  • 21 eur (1 euro mesačne po dobu 21 mesiacov) pre program Home Basic
  • 73,50 eur (3,50 eur mesačne po dobu 21 mesiacov) pre program Home Optimal

Pokiaľ si spojíte pevný internet s hlasovým paušálom do balíku Love, môžete získať aj ďalšie výhody pre celú rodinu, ako je zľava 10 % na paušál alebo nižšia cena nového zariadenia, dvojnásobok dát k paušálu alebo 50 % zľavu na službu Spojenie dát.

Pokiaľ si do balíka služieb Love pridáte aj Orange TV, získate navyše 31 dňový TV archív, dva tematické programové balíky zadarmo a ďalšie 3 GB dát.

Druhý smartfón za 1 euro

Orange do vianočnej ponuky zaradil výhodné dvojičky zariadení, ktoré si môžete kúpiť k hlasovému paušálu Go.

Na výber sú smartfóny značky Samsung a Xiaomi. Ak si zakúpite smartfón Samsung Galaxy S20 FE s Go paušálom, získate nárok na kúpu ďalšieho modelu Samsung Galaxy A12 32GB black bez viazanosti za 1 euro.

Alterntívne si môžete zakúpiť Xiaomi 11 Lite 5G NE s Go paušálom, čím získate nárok na kúpu Xiaomi Redmi 9A bez viazanosti, rovnako za 1 euro. K prvému smartfónu v rámci dvojice získate automaticky aj neobmedzené dáta na 8 dní so službou #dnesdatujem.

Neobmedzené dáta k paušálu Go

Orange bude v rámci vianočnej ponuky ponúkať službu #dnesdatujem aj pre paušály Go. Pokiaľ si zaktivujete alebo predĺžite paušál Go, môžete si zvoliť až osem individuálnych dní v rámci fakturačného obdobia, počas ktorých môžete bezplatne využívať neobmedzené dáta.

Dĺžka bezplatného poskytovania služby #dnesdatujem závisí od výšky paušálu:

  • 6 mesiacov pre Go 15, Go 20, Go Data 15, Go Data 20
  • 24 mesiacov pre Go 30, Go 40, Go 65, Data 30.

Neobmedzené dáta sú vždy platné do konca dňa, počas ktorého si ich aktivujete, t.j. do 24:00 hod. Aktiváciu je možné uskutočniť na orange.sk cez Zákaznícku zónu.

Extra dáta navyše a ďalšie výhody

Pokiaľ využívate službu Navzájom zadarmo, získate dvojnásobnú porciu dát po dobu troch mesiacov. Pokiaľ si paušál spojíte s inou službou v balíku Love, dvojnásobok dát bude platiť až 24 mesiacov.

Verní zákazníci s predplatenou kartou Prima či nižšími paušálmi Go 1€ a Go 15€ získajú navyše 1 GB dát na 3 mesiace. Zákazníkom s neobmedzenými dátami sa zvýši dátová hranica (FUP) z 1 000 GB na 2 000 GB.

Zdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT

Vianočná súťaž o 64 smart televízorov Samsung a 64 elektrických kolobežiek

Orange počas týchto Vianoc spustí vianočnú súťaž, do ktorej sa môže zapojiť každý, kto si v období od 22. októbra do 16. decembra aktivuje v Orangei nový paušál, internet, televíziu či balík služieb Love, prípadne si predĺži aspoň jednu službu, ktorú už v Orangei využíva, alebo si k nej zoberie nové zariadenie.

Do súťaže bude zaradený aj ten, kto sa rozhodne prejsť so svojim číslom, pevným internetom alebo TV službami od konkurencie do Orangeu. Za každú aktiváciu dostanete jeden hlas do vianočnej súťaže v danom týždni. Ten je potrebné potvrdiť odpoveďou na SMS správu v tvare HRAM.

Do vianočnej súťaže sa môžete zapojiť aj s predplatenými kartami Prima a FunFón. Treba si dobiť kredit v minimálnej hodnote 7 eur a odoslať súťažnú SMS správu s textom HRAM na číslo 650. Každý týždeň sa žrebuje osem výhercov smart televízorov Samsung QLED a osem výhercov elektrických kolobežiek Xiaomi Mi Pro 2 – jeden televízor a jedna kolobežka je určená používateľom predplatených kariet.

Dvojnásobný Prima kredit a HBO zadarmo

Orange v rámci vianočnej kampane ponúkne všetkým zákazníkom, ktorí si zakúpia novú Primu kartu alebo si prenesú číslo, jednorazový bonusový kredit vo výške prvého dobitia.

Všetci používatelia Orange TV dostanú aj prémiový balík HBO na 1 mesiac zadarmo. Ponuka platí pre zákazníkov Orange TV cez vlastnú aj partnerskú optiku a vDSL internet s 24-mesačnou viazanosťou. Balík HBO obsahuje kanály HBO, HBO 2 a HBO 3 v HD kvalite.

Zdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT

Odmena za odporúčanie a preplatenie pokuty

Orange ponúka aj benefit za odporúčanie nových zákazníkov. Ak si nový zákazník zakúpi pevný internet na doma, získa spolu s existujúcim zákazníkom využívajúcim pevný internet, ktorý mu službu odporúčal, možnosť aktivovať si mobilný Internet so sebou s 5 GB dát mesačne na 12 mesiacov bez mesačného poplatku.

Ak si nový zákazník aktivuje hlasový paušál v minimálnej hodnote 10 eur a existujúci zákazník, ktorý mu ho odporučil, má tiež paušál v minimálne hodnote 10 eur, môžu obaja získať zľavu k paušálu až do výšky 150 eur. Výška mesačnej zľavy závisí od výšky paušálu – pohybuje sa od 2,50 do 7,50 eura mesačne po dobu 20 mesiacov.

Orange takisto ponúka preplatenie zmluvnej pokuty, a to nasledovne:

  • pri službách pevnej siete pri kombinácii s extra vianočnou zľavou spolu až do výšky 73,50 eur
  • pri hlasových službách mobilnej siete pri kombinácii so zľavou na mesačný poplatok spolu až do výšky 150 eur

Pri prenose čísla alebo aktivácii nového pevného internetu Orange novým zákazníkom kompenzuje zmluvnú pokutu, ktorú zaplatili u predchádzajúceho operátora, a to buď formou jej vyplatenia na účet alebo formou kreditu, z ktorého môžete hradiť nasledujúce faktúry za služby.

Zvyšnú sumu (rozdiel medzi Extra zľavou/Bonusom za prenos čísla a zmluvnou pokutou u konkurencie) získate vo forme zľavy z mesačného poplatku fixného internetu alebo hlasového paušálu. Podmienkou získania kompenzácie je, aby ste si aktivovali niektorý z programov fixného internetu alebo paušál s viazanosťou v minimálnej hodnote 10 eur a zaplatil prvú faktúru.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit