Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ultra rýchla 4G sieť od Orangeu prinesie už tento víkend pohodové zážitky všetkým fanúšikom kvalitnej hudby a zábavy.

To najlepšie z festivalu Bažant Pohoda 2015 si totiž užijú nielen jeho návštevníci, ale všetci, ktorí budú na sociálnych sieťach sledovať čerstvé pohodové spravodajstvo. Vstupy z festivalových príprav a atraktívne rozhovory s umelcami prostredníctvom streamovacej aplikácie Periscope či bezprostredné reakcie návštevníkov festivalu budú môcť vďaka 4G sieti naživo sledovať všetci fanúšikovia. Operátor na základe štatistík predpokladá, že objem prenesených dát opäť prekoná čísla z minulých rokov.

Vypustiť starosti a užívať si najpopulárnejší letný festival v spoločnosti skvelej partie. Čo môže byť lepšie? Byť pri tom všetkom online a zdieľať s blízkymi v reálnom čase tie najkrajšie chvíle leta. Orange ako hlavný partner festivalu Bažant Pohoda je pripravený maximalizovať nezabudnuteľné zážitky jeho návštevníkom aj fanúšikom, ktorí sa ho nemôžu zúčastniť. V duchu hlavného headlinu „Uži si Bažant Pohodu naplno so 4G“ zabezpečí celý areál trenčianskeho letiska ešte kvalitnejšou sieťou a väčším pokrytím. Festival sa tak stane doslova odletovou dráhou pre tie najatraktívnejšie správy, videá a fotografie, ktoré vypraví 4G rýchlosťou do sveta sociálnych sietí.

S podporou spoľahlivej a rýchlej 4G siete Orange ako prvá značka na Slovensku využije na festivale absolútnu novinku, jednotku v zdieľaní zážitkov – streamovaciu aplikáciu Periscope. Vďaka nej sa telefón redaktora v momente premení na kameru a na Twitteri @orange_sk v reálnom čase prinesie svojim followerom rozhovory s Michalom Kaščákom. „Otec Pohody“ nás najskôr prevedie poslednými prípravami v predvečer konania festivalu a následne priblíži  atmosféru z najsilnejšieho festivalového dňa. A to úplne špeciálne, pretože žezlo redaktora v tomto rozhovore prevezme Pino z kapely Puding pani Elvisovej, hneď, ako dohrá svoj sobotňajší koncert.

Pravidelná dávka zaujímavostí z festivalu čaká aj všetkých fanúšikov Orangeu na Facebooku, a to formou video rozhovorov publikovaných redaktorom, ale i spovedí samotných návštevníkov festivalu. Okrem toho každý, kto pod video do komentu napíše, čo práve zažíva – či už na festivale alebo kdekoľvek sa práve nachádza – súťaží o tablety a smartfóny od Huaweiu.

Všetky pohodové nezabudnuteľné zážitky sa stanú súčasťou online konceptu 4G Ľudia, ktorý je inšpirovaný aktuálnym fenoménom sociálnych sietí Humans of New York. Práve festivalový víkend do neho vnesie špeciálnu „galériu zážitkov“ – 4G Ľudia z Bažant Pohody. Tá bude mozaikou toho najlepšieho, čo ľudia zažili na festivale Bažant Pohoda 2015.