Získajte maximum mobilných dát.

Orange upozorňuje na svoju vianočnú akciu – pokiaľ si v predvianočnom období vytvoríte balík služieb Love, dostanete extra zľavu na nákup zariadení, ale aj ďalších 10 GB extra dát počas celej doby viazanosti.

Balík Love pozostáva z kombinácie mobilného paušálu a pevnej služby, ako je pevný internet alebo kombinácia internetu s digitálnou TV. V praxi to funguje tak, že v najpredávanejšom mobilnom paušále Go 30 € máte štandardne k dispozícii 4 GB. V prípade, že si k paušálu zoberiete nové zariadenie, dostanete ako bonus 10 GB extra dát mesačne na celú dobu viazanosti.

Ak navyše so svojim Go paušálom vytvoríte balík služieb Love, automaticky získate ďalšie dáta. V rámci balíka Love paušál Go 30 € obsahuje extra 8 GB mesačne, čo spolu predstavuje 12 GB. Aktuálnou novinkou je, že za vytvorenie Love väzby dostane zákazník k týmto dátam ďalších 10 GB mesačne počas celej doby viazanosti.

Dokopy tak bude mať zákazník v rámci svojho paušálu Go 30 € k dispozícii až 32 GB, teda 4 GB základ + 8 GB za balík Love + 10 GB ako vianočný bonus za balík Love + 10 GB ako vianočný bonus za kúpu zariadenia od operátora.

Rovnaká filozofia sa uplatňuje pri všetkých kombináciách paušálov. V prípade paušálov Go 10 € a Go 20 € získate bonusových 20 GB (10 GB k paušálu so zariadením a 10 GB za Love) na 6 mesiacov.

Objem dát s balíkom služieb Love:

Hlasový paušálObjem dát v paušále Go bez balíku LoveObjem dát v paušále Go s balíkom LoveVianočné extra dáta
GO 10 €250 MB2 GB20 GB na 6 mesiacov (10 GB za balík Love + 10 GB za zariadenie)
GO 20 €1GB (novinka od 27.11.)4 GB20 GB na 6 mesiacov
GO 30 €4 GB12 GB20 GB na celú dobu viazanosti
GO 40 €10 GB25 GB20 GB na celú dobu viazanosti
GO 65 €20 GB40 GB20 GB na celú dobu viazanosti
ISIC2 GB3 GB20 GB na 6 mesiacov
GO DATA 15€3 GB6 GB20 GB na 6 mesiacov
GO DATA 20€6 GB12 GB20 GB na 6 mesiacov
GO DATA 30€15 GB30 GB20 GB na celú dobu viazanosti

Vianočné extra dáta na celú dobu viazanosti platia pre paušály Go 30 € a vyššie. V prípade nižších paušálov platia na obdobie 6 mesiacov

Extra dátami môžete obdarovať aj najbližších

Ak vám objem dát vo vašom paušále postačuje, môžete 10 GB dát získaných za vytvorenie Love väzby darovať niekomu zo svojej rodiny na mobilný paušál. Napríklad otec rodiny, na ktorého je písaný balík Love, môže dať extra dáta na paušál niekomu vo svojej domácnosti. Podmienkou je, aby jeho paušál bol pod tým istým variabilným symbolom. Navyše zákazníci môžu svoje dáta aj zdieľať. Pre všetkých zákazníkov s balíkom Love a s Mobilným internetom je táto služba k dispozícii s 50 % zľavou.

Počas Vianoc môžete navyše získať až 150-eurový bonus na smart zariadenia v prípade troj-kombinácie s mobilným paušálom Go, pevným internetom a digitálnou TV alebo 100-eurový bonus pri vyskladaní balíka Love z dvoj-kombinácie s paušálom Go a pevným internetom. Extra bonus môžete využiť nielen na nákup smartfónu, ale aj na nákup smart kolobežky, smart vysávača, smart hodiniek, televízora, či tabletu alebo notebooku z ponuky Orangeu.

Zdroj: TS Orange

Prečítajte si aj:

Orange a jeho vianočná ponuka: Pomoc druhým, dáta zadarmo a vyšší bonus na zariadenie (VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit