Ponuka je oficiálne určená pre návštevníkov Pohody, môže vám fungovať aj mimo festivalu.

Orange opäť rozdáva bezplatné dáta na festivale Pohoda. Pokiaľ prídete na trenčianske letisko a používate mobilné služby od Orangeu, mali by ste dostať informačnú SMS správu, ako dáta získať.

Tento benefit však v minulosti mohli využiť aj zákazníci Orangeu, ktorí na Pohode neboli. Fungovať by to malo aj tento rok.

Benefit 5 GB dát zadarmo je možné aktivovať v čase trvania festivalu Pohoda 2019 a to od 11.7. od 00:00 hod. do 13.7. do 24:00 hod. Pre jeho aktiváciu je potrebné zaslať SMS na číslo 317 v tvare POHODA.

Po zaslaní bezplatnej SMS v správnom tvare vám príde akceptačná SMS o aktivácii benefitu. 5 GB dát zadarmo môžete v prípade paušálov využívať počas alikvótneho obdobia plus jedného celého fakturačného obdobia.

V prípade kariet Funfón a Prima platia dáta 30 dní od aktivácie. Deaktivácia benefitu nastane automaticky s oznámením cez SMS 5 dní pred jeho deaktiváciou.

Ďalších 5 GB pre návštevníkov Pohody, keď si odložia telefón

Návštevníci festivalu Pohoda môžu získať ďalších 5 GB dát, keď si aspoň na hodinu odložia svoj mobilný telefón do úschovy v Orange zóne. Celkovo tak môžu získať až 10 GB dát bezplatne.

Zdroj: Orange, vlastné

Prečítajte si aj:

Orange na Pohode: Vytvorenie kvalitnej festivalovej Wi-Fi siete trvá niekoľko mesiacov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit