Operátor prináša nový paušál Go 1 €.

Už od 29. júla Orange rozširuje svoje portfólio paušálov Go a zároveň zjednodušuje celkovú štruktúru eurových paušálov na trhu. S novým hlasovým paušálom Go 1 € zaplatíte len za to, čo prevoláte a preesmskujete, nikdy však nie viac ako 20 eur. Aj po prekročení tejto hodnoty môžete v rámci Slovenska a Európskej únie bez obmedzení volať a posielať správy naďalej, pričom nezaplatíte ani cent navyše.

Nová ponuka Orangeu sa prispôsobí potrebám každého zákazníka, ktorý svoj paušál využívajú nepravidelne a nechce preto platiť pravidelný mesačný poplatok za služby. Rovnako novinku ocenia aj tí, pre ktorých je kontrola výdavkov kľúčová. S novým hlasovým paušálom Go 1 € platíte len za reálne volania a posielania SMS správ.

S hlasovým paušálom Go 1€ platíte v rámci Slovenska a Európskej únie za minútu odchádzajúceho hovoru iba 0,10 eur. Cena za SMS či MMS je v tej istej zóne 0,05 eur.

Máte nepravidelnú spotrebu?

Paušál Go 1 € je určený primárne pre takých, ktorí na svoju komunikáciu uprednostňujú telefonovanie a chcú mať svoje výdavky pod kontrolou. S novým paušálom máte aj istotu, že platíte len za to, čo reálne spotrebujete a nikdy nie viac ako 20 eur.

Flexibilitu Go 1 € zaručenie ocenia aj občasní používatelia paušálu s nepravidelnou spotrebou, alebo aj tí, ktorí sú pracovne veľa v zahraničí a chcú mať aj slovenské telefónne číslo.

Dáta za výhodné ceny

Pokiaľ potrebujete využívať v mobile aj internet, k paušálu si môžete dokúpiť dátové balíky za výhodné ceny. Dáta v mobile je možné v priebehu fakturačného obdobia kedykoľvek dokúpiť, pričom je na výber z troch možností – 200 MB za 1 €, 1 GB za 4 € a 2 GB za 6 €. Dátové služby v cenovom strope 20 eur zahrnuté nie sú.

Bezstarostne s Dátovým limitom pre deti

Flexibilným doplnkom k cenovému stropu je aj služba, ktorú ocenia rodičia – pre seba alebo svoje dieťa si môžu stanoviť Dátový limit. Sami si určia, za koľko maximálne eur si môže ich dieťa dokúpiť dáta. Rodičia vďaka tomu nemusia limit pravidelne sledovať.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Samsung HW-Q800T: Skvelý soundbar s Dolby Atmos a technológiou Q-Symphony (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.