Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Orange od 1. februára upraví ponuku svojich televíznych služieb – bude ich menej. Do budúcna sa sústredí najmä na služby s interaktívnejšími možnosťami pre zákazníka, ktoré v jeho portfóliu rastú najrýchlejšie.

Ku koncu januára Orange ukončí predaj svojej satelitnej televíznej služby Orange TV cez satelit. Existujúci zákazníci Orange TV cez satelit môžu službu využívať aj naďalej bez akejkoľvek zmeny. „Výrazné rozšírenie dostupnosti našich televíznych služieb v ostatných rokoch v kombinácii s obchodno-strategickým zameraním na služby s vyššou pridanou hodnotou nás priviedli k rozhodnutiu ukončiť predaj Orange TV cez satelit. Do budúcna sa plánujeme sústrediť najmä na televízne služby, ktoré nám umožňujú poskytovať bohatší obsah, viac funkcionalít a pridanej hodnoty pre zákazníka. Záujem o našu IPTV a jej zvyšujúca sa atraktivita z pohľadu zákazníkov toto smerovanie potvrdzuje,“ hovorí riaditeľ B2C marketingu a značky spoločnosti Orange Martin Hromkovič.

Ostatné televízne služby – Orange TV cez kábel i Orange TV cez internet – Orange predáva a poskytuje aj naďalej. Pre svojich televíznych zákazníkov aj na tento rok pripravil ďalší pestrý televízny obsah, bezplatné televízne ochutnávky vybraných staníc, množstvo užitočných funkcionalít, a aj viaceré inovácie.

Orange TV cez satelit a dostupnosť IPTV

Službu Orange TV cez satelit spustil operátor v polovici augusta 2018 ako doplnok k portfóliu svojich hlavných Orange TV služieb. Jej cieľom bolo sprístupniť bohatý obsah Orange TV čo najväčšiemu publiku. Vďaka rozširovaniu vlastnej siete i spolupráci s partnermi je aktuálna dostupnosť   IPTV od Orangeu (Orange TV cez kábel) v porovnaní s letom 2018 viac ako dvojnásobná. Aktuálne k nej má prístup už viac ako 1,3 milióna domácností na Slovensku.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.