Majitelia paušálov Go nájdu všetky aktuálne výhody a zľavy na jednom mieste.

Orange pokračuje vo vylepšovaní programu výhod Orange svojim – všetky benefity, zľavy a špeciálne personalizované ponuky nájdu jeho zákazníci odteraz na jednom mieste, prehľadne usporiadané do troch kategórií priamo v Zákazníckej zóne Môj Orange. Operátor tak chce zákazníkom uľahčiť využívanie celého radu výhod a zliav, ktoré im poskytuje ako odmenu za ich vernosť.

Orange pri tejto novinke vychádzal zo skutočnosti, že zákazníci benefity často nevyužívajú iba z dôvodu, že o nich nevedia alebo sa v nich jednoducho nevedia zorientovať. Všetky výhody a benefity pre zákazníkov sú v rámci Zákazníckej zóny Môj Orange po novom rozdelené do troch prehľadných kategórií – Oslavy, Misie a Prekvapenia. 

Oslavy

V sekcii Oslavy je prehľad benefitov, ktoré zákazník získa automaticky len tak ako odmenu za to, že je s Orangeom – nájde tu napr. darček na privítanie pri aktivácii nového paušálu (aktuálne je to voucher v hodnote 5 eur na nákup kníh na www.martinus.sk), a tiež rôzne výročné benefity v rámci odmeny „Ďalší rok spolu“ (napr. 1 GB navyše k paušálu alebo voucher na nákup kníh). 

Misie

V časti Misie budú pre zákazníkov prehľadne pripravené jednoduché misie ako napríklad:

  • Pozvi známeho (odmena: zľava na paušál alebo dáta navyše),
  • Spoj si svoje služby (odmena: výhody LOVE ponuky),
  • Staň sa členom Orange svojim Premium (odmena: exkluzívna starostlivosť a zľava na vybrané služby),
  • Vytvor si svoju skupinu (odmena: neobmedzené volania a SMS v rámci skupiny),
  • Nakúp v e-shope (odmena: zľava na zariadenie),
  • Prines k nám starý mobil (odmena: dáta navyše),
  • Aktivuj si e-faktúru (odmena: dáta navyše), a podobne.  

Čím viac misií zákazník splní, tým viac odmien môže získať. Aj vďaka nim môže byť jeho komunikácia ešte výhodnejšia a pohodlnejšia.

Prekvapenia

Sekcia Prekvapenia bude každý mesiac prinášať nové súťaže, do ktorých sa zákazník môže buď aktívne zapojiť, alebo bude do nich zapojený automaticky. Budú to hlavne súťaže o lístky na festivaly, rôzny atraktívny hardvér a vouchre alebo benefity tretích strán. Špecifickým benefitom v rámci sekcie prekvapení bude možnosť bezplatne si vyskúšať niektoré služby.

Orange verí, že vďaka celkovému sprehľadneniu ponuky odmien a benefitov zákazníkom už neujde ani jedna z výhod, ktoré im operátor ponúka.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.