Dostupná pre operačný systém Tizen vo verzii minimálne 4.0.

Orange sprístupnil svoju aplikáciu Orange TV aj vo verzii pre inteligentné televízory. Prvou podporovanou platformou je operačný systém Tizen vo verzii 4.0 a vyššej, ktorý je zabudovaný v inteligentných televízoroch od Samsungu pre rok 2018 a v novších modeloch.

Vďaka tejto aplikácii môžete sledovať službu Orange TV na televíznej obrazovke bez nutnosti použiť set-top box či Orange TV Stick. Aplikáciu je možné stiahnuť priamo z obchodu s aplikáciami, ktorý je predinštalovaný v smart TV od Samsungu.

Aplikácia ponúka všetky funkcie, pričom nechýba archív, videopožičovňa, obľúbené tituly, nahrávky a ďalšie funkcionality. Odporúčaná minimálna rýchlosť internetu pre plnohodnotné sledovanie Orange TV cez internet je 6 Mbit/s.

Orange takisto oznámil, že sprístupní TV kanál Orange Šport na bezplatné sledovanie od 16. 11. do 22. 11. 2020. Na sledovanie budete potrebovať unikátny prístupový kód, ktorý bude Orange rozdávať na webe https://sport.orange.sk.

Promo kód na bezplatné sledovanie Orange športu si môžu záujemcovia vyzdvihnúť jednoducho kliknutím na četbota v pravej spodnej časti stránky a zvolením možnosti Získať promo kód. Vďaka nemu môžu potom až do 22. novembra bezplatne sledovať Orange Šport na  stránke tv.orange.sk alebo v aplikácii Orange TV.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Recenzia Orange TV stick: Nový spôsob, ako sledovať televíziu od Orangeu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit