Orange vychádza v ústrety zákazníkom, ktorí chcú využívať balíky služieb Love, avšak sú so svojim pevným domácim internetom či televíziou viazaní u konkurenčného operátora. Ak sa takíto zákazníci rozhodnú pre balík služieb Love, nebudú počas viazanosti u konkurencie za fixné služby v rámci Orange Love platiť.

Orange odbúrava jednu zo zásadných prekážok pri aktivácii balíka služieb Love

Myslí aj na tých zákazníkov, ktorí by si radi aktivovali a vyskúšali balík služieb Love, avšak s niektorou svojou fixnou službou sú viazaní u konkurenčného poskytovateľa. Ak si zákazník v rámci balíka služieb Orange Love aktivuje nový pevný internet alebo televíziu, balík služieb Love môže využívať zadarmo, až do skončenia viazanosti u svojho pôvodného operátora. Maximálne to môže byť 12 mesiacov.

Nemusí tak čakať do skončenia viazanosti, ani platiť pokuty za jej predčasné ukončenie, výhody balíka služieb Love si môže užívať okamžite.

S balíkmi služieb Love získajú zákazníci od Orangeu všetky potrebné služby do svojej domácnosti – paušál s nekonečnými volaniami, pevný internet, televíziu a množstvo výhod k tomu. Užívať si môžu dotáciu na skvelé smart zariadenia až do výšky 540 eur, ale aj pohodlnejšiu platbu faktúr. Zároveň majú k dispozícii možnosť aktivovať pre svoju rodinu ďalšie tri hlasové paušály za akciovú cenu či vytvoriť si skupinu Navzájom zadarmo už s paušálom od 8 eur mesačne pre všetky telefónne čísla v rámci balíka Love.

zdroj: Orange

Značky: