Po Telekome vylepšuje svoju internetovú televíziu aj Orange.

Orange oznámil novinku v službe Orange TV cez internet – vynovil používateľské rozhranie v počítači, ktoré je teraz krajšie, modernejšie, prehľadnejšie a s novými funkcionalitami.

Operátor pridal sekciu Domov. Tá obsahuje návrh obsahu, ktorý by vás mohol zaujať, rýchly preklik na jednotlivé TV stanice a tiež aj novú personalizovanú sekciu Moje videá. V nej nájdete nahrávky, zapožičané tituly z videopožičovne, rozpozerané videá atď.

Nové webové rozhranie služby Orange TV cez internet

Všimli sme si aj novú funkciu agregácia. Vďaka nej získate prehľadnejšie zobrazenie seriálov a výsledkov vyhľadávania. Seriál sa už nezobrazí ako dlhý zoznam jednotlivých častí, ale ako súhrnná položka. V ďalších krokoch si môžete vybrať konkrétnu sériu a konkrétny diel.

Pokiaľ je titul dostupný z viacerých zdrojov (napríklad súčasne vo Videopožičovni, nahrávkach, archíve a pod.), zobrazí sa rovnako najprv ako jedna položka a až následne si vyberiete zdroj, odkiaľ ho chcete sledovať.

Nové webové rozhranie služby Orange TV cez internet

Nové webové rozhranie služby Orange TV cez internet

Dizajnovou zmenou prešla aj sekcia EPG (elektronický programový sprievodca). Tá je teraz prehľadnejšia a modernejšia.

Operátor prisľúbil aj postupné pridávanie ďalších vylepšení, ako sú naposledy sledované stanice, možnosť nákupu tematických a prémiových balíčkov, anonymný mód a podobne.

Orange nám potvrdil, že vylepšenia pripravuje aj pre mobilné aplikácie. Detaily neprezradil.

Nové webové rozhranie služby Orange TV

Nové webové rozhranie služby Orange TV cez internet

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Slovak Telekom oficiálne predstavil vynovené Magio GO a úplne nový Magio GO TV Box (VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit