Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tablet prináša LTE pripojenie, kinematografické ozvučenie Dolby Atmos a 10“ Full HD IPS displej

Spoločnosť Orange Slovensko dňa 1. júla 2015 doplnila svoje portfólio o prvý tablet Lenovo. Cenovo dostupný rad A príjemne prekvapí širokými možnosťami zábavy. Disponuje Full HD IPS displejom, vysokorýchlostným LTE pripojením, ktoré výrazne zlepšuje konektivitu, a technológiou Dolby Atmos, povyšujúcou sledovanie filmov, TV programov či hudby na zážitok, čo ohromí jasnosťou, sýtosťou a hĺbkou zvuku vďaka zabudovaným reproduktorom. To všetko s výdržou batérie až 10 hodín.

LenovoTab2A10-1_nowatTablet s veľkým displejom, ktorý je tenký a ľahký, obsahuje hneď niekoľko multimediálnych funkcií optimalizujúcich jeho výkon. Ľudia, ktorí svoj tablet využívajú na oddych pri digitálnom obsahu, ocenia 10.1-palcový FHD IPS displej, umožňujúci jednoduchý a plynulý ponor do hernej akcie či sledovania filmov v mimoriadne ostrom rozlíšení.

Aby bola hostina audiovizuálnych technológií úplná, tablet je vybavený technológiou Dolby Atmos®, čím sa Lenovo TAB 2 A10 stáva prvým 10-palcovým Android tabletom s vysoko kvalitnou technológiou kinematografického ozvučenia. Užívatelia môžu zvýšiť hlasitosť a vychutnať si bohatý a silný zvuk prostredníctvom soundbaru s viacerými reproduktormi, čo je pôsobivý prídavok pre takýto kompaktný tablet.

LenovoTab2A10-6_nowatS hrúbkou len 8.9 mm a hmotnosťou len 509 gramov je nový TAB 2 A10-70 praktickým a skladným spoločníkom pre cestovanie. S Android 4.4, 2GB pamäťou a štvorjadrovým procesorom MediaTek s frekvenciou 1,5 GHz je tento tablet výkonnejší ako jeho predchodca vďaka super rýchlemu LTE pripojeniu, dvojpásmovému Wi-Fi a 8-megapixelovému zadnému fotoaparátu. Prichádza v dvoch lákavých farebných variantoch: perleťová biela a polnočná modrá.

Model Lenovo TAB 2 A10 je v sieti Orange Slovensko dostupný od 1. júla 2015. Tablet možno zakúpiť online, ako aj na predajných miestach Orange. U mobilného operátora Orange si môžete aktivovať niektorý z balíkov Mobilného internetu s 2-ročnou viazanosťou a tablet môže byť váš už od 19 EUR s DPH.

 

Značky: