Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Obľúbené SUV Tucson oslavuje 20 rokov na európskom trhu špeciálnou edíciou 20th Anniversary Edition.
  • Medzi jedinečné prvky edície patrí matná zelená exteriérová farba karosérie Pine Green Matte, interiér čalúnený čiernou kožou a textilným semišom s farebným prešívaním, 19-palcové zliatinové kolesá so špeciálnou povrchovou úpravou Satin Dark Grey a špeciálne logá, ktoré odkazujú na jubilejné výročie modelu.
  • Výroba Tucsonu 20th Anniversary Edition začína v auguste a objednať ho bude možné už v septembri.

Hyundai uvádza na trh špeciálnu edíciu modelu Tucson. 20th Anniversary Edition je oslavou dvoch desaťročí úspechu tohto obľúbeného SUV na európskom trhu. Tucson v špeciálnej edícii prinesie viacero atraktívnych dizajnových prvkov.

Exkluzívny dizajn pri príležitosti 20. výročia

Tucson aktuálnej štvrtej generácie prešiel nedávno faceliftom, ktorý priniesol osviežený dizajn, nové technológie a celkovo viaceré vylepšenia, ktoré sú viditeľné najmä v interiéri. Tucson 20th Anniversary Edition stavia na tomto základe a navyše prinesie exkluzívne dizajnové prvky.

Špeciálna edícia bude k dispozícii vo výraznej novej matnej zelenej farbe karosérie Pine Green Matte a s novým interiérovým balíkom, ktorý ponúkne kombináciu čiernej kože a textilného semišu s farebným prešívaním Pine Green.

Zvonku zaujmú 19-palcové disky kolies z ľahkej zliatiny so špeciálnou povrchovou úpravou Satin Dark Grey, čierne lišty okolo bočných okien a čierne spätné zrkadlá.

To, že pôjde o špeciálnu edíciu, signalizujú aj logá 20. výročia, ktoré sa objavia na predných hlavových opierkach a prahových lištách dverí. Emblém 20. výročia nájdeme aj na dverách batožinového priestoru.

Výroba Tucsonu 20th Anniversary Edition sa začína v auguste v českom závode Hyundai Motor Manufacturing Czech. Špeciálna edícia bude dostupná aj na slovenskom trhu. Zverejnenie cenníka a spustenie predaja pripravuje slovenský importér značky Hyundai na začiatok septembra.

Značky: