Spoločnosť ANTIK v rámci svojich aktivít ponúka ďalší spôsob, ktorým vám pomôže zviditeľniť sa.

Služba Verejná kamera je určená pre jednotlivcov, firmy, športové kluby a rôzne organizácie, ktoré si moderným a nevtieravým spôsobom spravia propagáciu v sieti Antik TV, alebo kdekoľvek v optickom pokrytí Digitálnej TV. Vysielajte takmer okamžite aktuálne, živé prenosy priamo na televíznych obrazovkách, smartfónoch alebo tabletoch.

Antik Verejná kamera mozaikaZdroj: Antik

Prostredníctvom živého vysielania je tak možné nazrieť k predajcovi áut do showroomu, športovému klubu na štadión, hotelu na jeho okolie, na rôzne kultúrne pamiatky a prírodné krásy, alebo na iné atraktívne miesta, čo motivuje tisíce divákov k ich návšteve. Poskytovateľ živého prenosu z kamery môže v jej detaile zobrazovať bližší popis o zábere kamery, QR kód s odkazom napr. na jeho vlastný web a taktiež logo svojej spoločnosti priamo v mozaike ostatných kamier.

Antik verejná kameraZdroj: Antik
Antik verejná kamera

Pre ešte efektívnejšie propagáciu prevádzky je možné počas streamu zobrazovať QR kód, ktorý diváka presmeruje priamo na web poskytovateľa, čím sa ešte viac zacieli reklama firmy alebo jednotlivca. Spoločnosť Antik umiestni tento stream priamo do svojej ponuky E-kamera. Tá je dostupná pre všetkých zákazníkov Antiku, ktorí používajú niektorú z veľkého množstva TV služieb spoločnosti (cez set-top box, mobilnú aplikáciu Antik TV, smart TV aplikáciu Antik TV pre Samsung televízory a čoskoro aj LG a tiež poskytnutie streamu pre ostatné platformy ako vlastný web, youtube kanál a podobne).

Pre používanie služby Verejná kamera môže dodávateľ streamu použiť aj vlastnú IP kameru. Pokiaľ dodávateľ streamu nevlastní potrebné vybavenie, od Antiku získa jednu z dvoch nakonfigurovaných kamier, ktorú si nainštaluje a nasmeruje na vybrané miesto. Po schválení snímaného priestoru sa stream zverejni v ponuke E-kamera.

Antik verejná kameraZdroj: Antik
Antik Verejná kamera

Služba stojí iba 20 eur mesačne, alebo 200 eur ročne, čím poskytovateľ streamu získa zľavu 40 eur. Súčasťou služby je aj YouTube link zobrazujúci živý prenos z kamery. Kamera bude zaradená do zoznamu kamier v službe VEREJNÁ KAMERA spolu s bannerom, názvom a detailným popisom o tom, čo kamera vysiela.

Zábery z kamier podliehajú prísnym pravidlám GDPR. Nikdy nezaberajú tvár človeka a iné osobné údaje. Pre viac informácií a registráciu služby navštívte stránku verejnakamera.sk.

Zdroj: Antik

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.