V zahraničnom e-shope Gearbest.com si môžete kúpiť lacný holiaci strojček, len za 8,90 eura, ktorý je napodobeninou značkovej konkurencie. Vyskúšali sme si ho.

Dizajn a obsah balenia

Holiaci strojček má jednoduchý dizajn. Vyrába sa v čierno modrej farebnej kombinácii. Má ergonomický tvar, vďaka čomu ho dobre udržíte v ruke. Povrch je štruktúrovaný, aby sa nešmýkal v ruky.  V balení ku strojčeku sú pribalené tri veľkostné hrebene, ktoré slúžia na reguláciu zostrihu fúzov, ochranný kryt na čepel, nabíjací kábel s koncovkou USB (nabíjačka nie je súčasťou balenia) a návod v angličtine. Svojim vzhľadom sa strojček nápadne snaží priblížiť značkovému konkurentovi.

Spôsob holenia a technické parametre

Holiaci strojček má vstavanú batériu s kapacitou 320 mAh a na jedno úplne nabitie vydrží 60 minút holenia. Nabíjanie trvá približne dve hodiny. Certifikácia IPX4 zaručuje, že môžete strojček používať na suché ale aj mokré holenie či už s holiacou penou, alebo bez nej.

Naše skúsenosti

My sme skúsili oba spôsoby holenia na sucho aj na mokro s holiacou penou a holili sme niekoľkodňové strnisko. Výsledky holenia môžete vidieť na fotkách. Ak sa so strojčekom naučíte narábať,  nehrozí riziko poranenia.  Strojček vás však neoholí úplne dohladka, ako by to bolo v prípade klasickej žiletky, preto ho skôr odporúčame používateľom, ktorí chcú raz za niekoľko dní upraviť či úplne oholiť strnisko. Dobre poslúži aj na holenie iných častí tela, napríklad ženy ho využijú na pravidelné holenie nôh.

thumbs-up-icon

Výhody

  • vodeodolnosť
  • univerzálnosť použitia

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • výsledok holenia nemožno charakterizovať ako „dohladka“

Teraz za výhodnú cenu

Holiaci strojček teraz kúpite cez zahraničný e-shop Gearbest.com iba za 8,90 eura, pričom poštovné je zadarmo. Objednať si ho môžete tu. 

Na Gearbeste teraz prebieha veľký výpredaj, tak ak chcete získať exkluzívne zľavy, pozrite si ich ponuku tu

Prečítajte si aj:

Sonická zubná kefka pre nenáročných iba za 15,50 eura

Značky:

Tomas Buransky

Tomas Buransky
Mám rád nové veci a preto je skvlelé, že vďaka mojej práci sa môžem venovať marketingu v spojení s tými najnovšími technológiami.