Aplikácia vyskúša vašu znalosť slovenského jazyka.

Slovenská aplikácia Diktáty má základný dizajn používateľského rozhrania. V dnešnej „flat“ dobe pôsobí mierne zastaralo. Nevadí to, aj keď veľké písmena v zozname ponúk môžu rušiť. Diktáty počas používania aplikácie písať nebudete, vašou úlohou bude dopĺňať chýbajúce písmená vo vetách. Vo väčšine prípadov ide o kombináciu i/y a dĺžne.

Aplikácia vás vyskúša aj zo súvetí a v ponuke sú takisto otázky z monitora 2013. V platenej verzii je aj monitor 2014. Okrem iného.

Diktáty môžete používať v bezplatnej alebo platenej verzii za cenu 1 euro. Free verzia má obmedzený obsah, v platenej nájdete štvornásobne viac zadaní. Okrem nich je v ponuke štatistika, ktorá obsahuje zhodnotenie vašich výsledkov.

Aplikáciu odporúčame, ak si chcete overiť znalosť slovenského jazyka. Poteší rodičov, ktorí pomocou nej môžu vyskúšať svoje deti. Spracovanie by si zaslúžilo zmodernizovať, ale aplikácií tohto druhu je v obchode Google Play minimum. Sme vďační aspoň za to, čo je k dispozícii.

Sťahujte z Google Play.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit