Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Genesis Helium 400BT sú stereofónne reproduktory s výkonom 40W RMS, ktoré vás očaria nielen vysokou kvalitou zvuku a nízkych tónov, ale aj moderným dizajnom a kombináciou drôtového a bezdrôtového pripojenia Bluetooth. Reproduktory majú klasický obdĺžnikový tvar a drevené telo, čo je základom kvalitného zvuku. Regulátor vysokých a nízkych tónov umožňuje prispôsobiť zvuk podľa vlastných požiadaviek.

Ozvučte svoju hernú sieň

Reproduktory Helium 400BT sú vybavené drevenou konštrukciou, 4″ basovým reproduktorom a 2,3″ strednotónovým reproduktorom, čo je zárukou kvalitného zvuku a hlbokých basov. Vďaka týmto vlastnostiam sú reproduktory Helium 400BT ideálnym spoločníkom pri hraní vzrušujúcich hier, počúvania hudby ako aj pozerania filmov.

Bočný ovládací panel

Komfortné používanie reproduktorov Helium 400BT zaručuje ovládací panel umiestnený na pravom boku reproduktora, na ktorom sa nachádzajú gombíky pre ovládanie úrovne hlasitosti, vysokých a nízkych tónov. Na bočnom panely sa tiež nachádza spínač pre zmenu režimu Bluetooth a AUX.

Dostupnosť a cena

Reproduktory Genesis Helium 400BT sú dostupné prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov za doporučenú koncovú cenu 53 EUR vrátane DPH.

Špecifikácia

Pripojenie: drôtové 3,5mm jack + bezdrôtové Bluetooth

Audio systém: stereo 2.0
Výkon reproduktorov: 2 × 20W
Celkový výkon: 40W RMS

Typ zostavy: Aktívna
Frekvenčný rozsah:  20 -20000Hz

Impedancia: 4 Ohm + 8 Ohm
Vstup: 1 ×  jack 3,5mm (PC)

Typ napájania: 220-240V

Ovládanie hlasitosti: Áno (na bočnom panely)
Diaľkové ovládanie:  Nie

Rozmery (Š×V×H): 143 × 252 × 207 mm

Materiál: Drevo

Farba: čierno-červená

Viac na:

http://genesis-zone.com/en/product/helium-400bt-gaming-speakers/

Značky: