Rozšírenie úložiska v smartfóne je populárne a pamäťové karty sú už tradičným tovarom, nehovoriac o špeciálnych kartách pre smartfóny s Androidom.

Aj keď všetky karty vyzerajú rovnako, sú v nich rozdiely a odporúčame kúpu špecializovaných kariet. Kingston Canvas Select Plus je karta, ktorá podporuje špeciálny štandard Android A1 Performance Class. Máte istotu, že táto karta je prispôsobená na to, aby ste mali dostatočne rýchle úložisko aj na aplikácie. Dostatočne rýchla karta je zárukou toho, aby ste mohli využívať externé úložisko aj pri fotografovaní a nakrúcaní videa.

kingston canvas select plus

Vhodné aj vtedy, keď upravujete video v smartfóne a potrebujete rýchle úložisko, ktoré bude stíhať zapisovať zmeny. Výrobca garantuje jej odolnosť doživotnou zárukou.

Karta je dostupná vo verziách 16 ÷ 512 GB. My sme testovali kartu s kapacitou 256 GB. Pri nej získavate rýchlosť 100 MB/s pri čítaní a 85 MB/s pri zápise. Naše hodnoty boli zhruba o 10 MB/s nižšie.

Podstatné však je, že pri niekoľko kilobajtových súboroch sme dosiahli stabilnú rýchlosť 8 MB/s pri čítaní a 3 MB/s pri zápise.

Na rozšírenie úložiska vášho smartfónu hľadajte na trhu pamäťové karty označené práve symbolom A1.

Cena: 23,90 EUR za 128 GB verziu; 49 EUR za 256 GB verziu

Zapožičal: Kingston

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.