Hra bude dostupná v zberateľskej edícii.

Portál PhoneArena informuje, že spoločnosť EA pripravuje CRPG hru Pán Prsteňov pre mobilné zariadenia. Hlavnou charakteristikou CRPG je možnosť používateľa voľne sa pohybovať po celom hernom priestore. Hoci štúdio na tejto hre už nejaký čas spolupracuje so spoločnosťou Middle-earth Enterprise, zatiaľ o nej nemáme takmer žiadne ďalšie informácie.

Herný titul ponesie názov Pán Prsteňov: Hrdinovia Stredozeme. Mal by ponúknuť „pohlcujúci príbeh, ťahové súboje, systém trofejí a zoznam postáv zo všetkých dielov Pána prsteňov a Hobita„. Hlavnou náplňou celej hry budú súboje v populárnych príbehoch z Tolkienovho sveta a prekonávanie výziev zlovestnej Stredozeme.

Pán Prsteňov: Hrdinovia StredozemeZdroj: PhoneArena
Vývojári hry Pán Prsteňov: Hrdinovia Stredozeme

Hra bude zaradená do herného systému free-to-play, čo znamená, že ju bude možné hrať zadarmo. V rámci hry však budú sprístupnené nákupy. Počas hrania Pána Prsteňov bude potrebné mať permanentné pripojenie do internetu.

Dátum vydania nie je síce známy, ale štúdio EA prezradilo, že hra sa v lete dostane do obmedzeného beta testovania. Predpokladáme, že pokiaľ pôjde všetko podľa plánov, hra by sa mohla svojho vydania dočkať niekedy pred koncom roka 2022.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.