Motorola znova spojí svoje produkty s autoritou v oblasti farieb, firmou Pantone a tento raz sa to bude týckať fotoaparátu.

Nové ladenie fotoaparátu prichádza s certifikátmi Pantone Validated a Pantone SkinTone Validated. Fotoaparát má po novom zachytiť verné podanie farieb Pantone a tiež odtiene ľudskej pokožky. Na splnenie kritérií hodnotenia Pantone musí fotoaparát ale aj displej smartfónu zachovať vernosť farieb z rôznej škály farieb, ktoré sa nachádzajú v sprievodcoch Pantone PMS a SkinTone.

Programy Pantone Validated a Pantone SkinTone Validated vám poskytnú verné farby. Hodnotenia Pantone displeja a fotoaparátu sú uznané na nových zariadeniach motorola edge 50 ultra a motorola edge 50 pro. Ide o prvé smartfóny na svete, ktoré získali ocenenia tohto programu.

Spolupráca s Pantone teda už nebude len o farbe tela smartfónu, pôjde ďaleko hlbšie do vlastností smartfónu. Sila farieb je pritom nepopierateľná. Farby sú základom každodenného života a majú vplyv na to, čo nosíte, ako sa cítite a premýšľate. Od roku 2022 Motorola začlenila Pantone do celého portfólia svojich zariadení. Od modelu motorola razr 40 ultra/razr+ s Pantone Farbou roka 2024, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, až po model motorola edge 40 neo, ktorý debutuje s celým radom farieb podľa Pantone, a model moto g84 5G s PANTONE 18-1750 Viva Magenta, si môžete vybrať smartfón na základe Pantone.

Zdroj: Motorola

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.