Určite si spomínate na to, že elektrické zariadenia sú často vybavené skrutkami, ktré sa nedajú odtočiť plochým alebo krížovým skrutkovačom. Riešením na to, aby ste mali výbavu na prakticky všetko je práve súprava skrutkovačov XXL pod Parkside, ktorý nájdete napr. na e-shope Lidl.

Parkside XXL ScrewdriveZdroj: TOUCHIT.sk
Parkside XXL Screwdrive

Kompletná dodávka

Celkovo táto súprava obsahuje až 116 rôznych nástrojov. Podstatné je, že máte výbavu plochých a krížových skrutkovačov rôznych rozmerov vrátane naozaj veľkých. Práve toto často v domácnosti potrebujete.

Bity v otvárateľných priehradkachZdroj: TOUCHIT.sk
Bity v otvárateľných priehradkach

Ale nájdete tiež tu 20 bitov, 12 skrutkovačov na jemnú mechaniku, 5 krížových skrutkovačov, 3 ploché skrutkovače, 6 skrutkovačov pre vnútorný šesťhran, 3 VDE skrutkovače, skrutkovač na jemnú mechaniku s držiakom na bity, skrutkovač na karburátor s držiakom na bity, 2 zahnuté skrutkovače a 10 vložiek na nástrčkové kľúče najčastejších veľkostí.

Pripevnenie plastového obalu na stenuZdroj: TOUCHIT.sk
Pripevnenie plastového obalu na stenu

Všetky skrutkovače sú vybavené s magnetickým hrotom a to znamená zjednodušenie pri manipulácii so šraubami. Rukoväte skrutkovačov sú tvarované ergonomicky a dobre sa držia v ruke.

Parkside XXL ScrewdriveZdroj: TOUCHIT.sk
Parkside XXL Screwdrive

Ďalšie špeciality

Špecialitou je potom otvárač na fľaše ale aj elektrická skúšačka napätia s kovovou sponou a ďalej rovná rukoväť račne.

Otvárač na fľaše a skúšačkaZdroj: TOUCHIT.sk
Otvárač na fľaše a skúšačka

Poriadok nadovšetko

Na udržanie poriadku je dôležité, že všetky nástroje sú usporiadané v plastovom boxe. Priehradky na bity sú vybavené možnosťou otvorenia a zatvorenia len jednoduchým zatlačením.

Jasné označenie náradia pri pohľade zhoraZdroj: TOUCHIT.sk
Jasné označenie náradia pri pohľade zhora

S týmto sa naozaj pracuje jednoducho. Tento box sa dá tiež umiestniť na stenu. Skrutkovače sú označené na rukoväti tak, aby ste hneď videli, o aký typ ide.

Celková hmotnosť tejto súpravy je okolo 3 kg.

Cena: 29,99 eur

Zapožičal: Lidl

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.