Inovácie sú súčasťou DNA Motoroly. To je dôvod, prečo sme znovuobjavili razr ako moderný smartfón, ktorý sa úplne zloží. Zároveň sme však presvedčení, že každá inovácia by mala byť aj praktická a slúžiť pre spotrebiteľov. Preto je nový razr vybavený novými funkciami a prvkami, ktoré využívajú jedinečné tvarové črty. Zhora nadol a zvnútra von, je nový razr pôsobivo prepracovaný a plný prekvapení, pri ktorých vieme, že si ich zamilujete.

Dnes vám ponúkame možnosť nazrieť do piatich najdôležitejších vecí, ktoré potrebujete vedieť o novom razr.

Všetko je to v pánte

Nový razr by jednoducho nebol možný bez nášho patentovaného dizajnu pántu. Vyklápacie telefóny z minulosti používali pánt ako viditeľný prvok v strede zariadenia. Moderný smartfón má veľkú dotykovú obrazovku, takže jej sklopenie na polovicu vyžaduje, aby sa pánt skryl za displejom . Chceli sme tiež, aby sa obe strany telefónu zložili v jednej rovine bez medzier, aby sa zariadenie stalo kompaktnejším a aby bol ochránený displej. Pánt na Razr to umožňuje a hrá dôležitú funkčnú aj estetickú úlohu.

Tento proces sme začali so štyrmi verziami pántu, pričom sme hľadali pomocnú, spoľahlivú, odolnú a ponúknutú správnu mieru zadržania. V rámci technického prelomu sme vyvinuli pánt s „nulovou medzerou“ chránený IP patentom, ktorý spĺňal všetky podmienky.

Nový pánt presúva mechanické prvky na obidve hrany, čo umožňuje displeju dostať sa do zvonovitého tvaru. Tento uvoľnený uhol bráni pokrčeniu displeja Flex View. Výsledkom je, že razr obrazovka sa perfektne zloží na polovicu, chráni displej a vytvára ultra kompaktný dizajn.

Ukončite hovor zaklapnutím

Nový razr konečne prináša uspokojivý pocit ukončenia hovoru zaklapnutím telefónu. Vďaka jemnému napätiu pántu a robustnosti obrazovky si môžete byť istí, že telefón zavriete, keď dotelefonujete.

Počuli sme toľko príbehov o emocionálnom spojení, ktoré ľudia pociťovali s pôvodným RAZR, a preto bolo pre nás dôležité, aby sme túto skúsenosť priniesli späť. Chceli sme sa však ubezpečiť, že zariadenie splnilo moderné očakávania smartfónov. Z tohto dôvodu sme tiež zahrnuli možnosť zapnúť a vypnúť túto funkciu. Razr bude aj naďalej prepojený s hovorom, aj keď bude zaklopený, ak používate bluetooth súpravu alebo hlasitý hovor.

Flex View displej

Razr má displej ako žiadny iný skladací telefón na trhu – dotykový displej s plnou dĺžkou, ktorý sa perfektne sklopí na polovicu a prehodí Razr do úplne praktickej, vreckovej veľkosti. Obrazovka s uhlopriečkou 6,2”maximalizuje zobrazovaciu plochu keď je telefón vyklopený, ale stále mu umožňuje byť prenosným, praktickým zariadením, keď je zaklopený. Jednoducho otvorte razr a ponorte sa do obsahu na OLED displeji CinemaVision s pomerom strán 21:9.

Keď je zariadenie otvorené, naša obrazovka je pevná a robustná vďaka pohyblivým kovovým podporným platniam, ktoré pevne držia displej. Keď sa razr zatvára, podporné prvky displeja sa presúvajú k hranám, aby umožnili displeju zložiť sa. Véčko samo o sebe dodáva vášmu flexibilnému displeju dodatočnú ochranu – pretože displej Flex View sa úplne sklopí na polovicu, je chránený pred poškodením, keď je razr zatvorený. Displej Flex View má tiež svoj vlastný ochranný obal, ktorý odoláva poškriabaniu a odieraniu pri každodennom používaní.

Quick View displej

Spotrebitelia sa niekedy chcú na chvíľu odpojiť alebo si oddýchnuť od rozptýlenia zo svojich telefónov. Preto náš technický tím vyvinul úplne nový displej pre smartfóny razr, ktorý umožňuje interakciu s upozorneniami a riešením úloh úplne novým spôsobom – to všetko bez toho, aby ste museli otvárať telefón. Razr má 2,7-palcový OLED Quick View displej na vonkajšej strane zariadenia, interaktívnu dotykovú obrazovku, ktorá poskytuje všetky najdôležitejšie informácie a užitočné akcie na dosah ruky.

Quick View displej umožňuje ľahko zobraziť všetky vaše oznámenia, autorizovať mobilné platby, ovládať prehrávanie médií, používať Google Asistent a odpovedať na texty, e-maily a hovory bez toho, aby ste museli otvárať vaše zariadenie. Keď je razr zatvorený, môžete použiť hlavný fotoaparát telefónu s displejom Quick View na vytvorenie vysoko kvalitných selfie fotografií a na uskutočňovanie videohovorov. Displej Quick View sa tiež hodí pri fotografovaní, keď je telefón otvorený. Keď na internom displeji nastavíte časovač, na externom displeji sa zobrazí odpočítavanie, aby váš subjekt vedel, že je čas pózovať. A po nasnímaní fotografie na internom displeji môže externý displej zobraziť ukážku, ktorú si môžete pozrieť. Môžete tiež nastaviť zobrazenie na Quick View displeji na prehrávanie zábavnej animácie pre upútanie pozornosti vášho subjektu, aby ste si pomohli pri fotografovaní vašich malých detí alebo dokonca domácich miláčikov.

Ak hľadáte viac informácií alebo len chcete väčší prehľad, stačí jednoducho razr otvoriť. Plynulá kontinuita aplikácie zaisťuje, že všetko, čo vidíte na displeji Quick View, sa v okamihu otvorenia magicky presunie na väčšie zobrazenie na Flex View displej.

Užite si exkluzívne Moto zážitky

Našou filozofiou v prípade softvéru je robiť zmeny iba vtedy, keď je to prínosné, nikdy duplicitné. Preto na naše telefóny nikdy nedávame duplicitné aplikácie alebo neohrabané softvérové ​​motívy. Namiesto toho sme sa zamerali na intuitívne Moto zážitky, ktoré ste si od spoločnosti Motorola zamilovali. Priniesli sme istotu, aby sme do razr dostali Moto zážitky a poskytli sme rýchly prístup k užitočným funkciám, ktoré zákazníci najviac využívajú.

Ak chcete fotografovať, stačí dvakrát otočiť zápästie a otvoriť fotoaparát. Ak potrebujete baterku, jednoducho dvakrát zatrasiete telefónom a zapnete ho. Ak chcete rýchlo stlmiť upozornenie, či už ste na večeri alebo na schôdzi, umiestnite telefón lícom nadol a zapnite režim „Nerušiť“. Existuje mnoho ďalších akcií Moto, ktoré sa dajú objaviť. Všetky z nich zefektívnia váš mobilný život a uľahčia prácu s razr.

Značky: