Jej zvýšenie je viac ako očakávané.

Google údajne s vydaním modelu Pixel 6 Pro zvýši rýchlosť nabíjania. Nový záznam v taiwanskej databáze NCC odhaľuje, že Pixel 6 Pro (GLU0G) bude podporovať nabíjanie s výkonom 33 W. 

Skoršie správy naznačujú, že telefón bude vybavený 5 000 mAh batériou, takže vyššia rýchlosť nabíjania príde skutočne vhod. Zatiaľ však nevieme, či aj štandardný model Pixel 6 dostane 33W nabíjanie. Google pritom už skôr potvrdil, že ku smartfónom série Pixel 6 nepribalí nabíjačku.

Noviniek série Pixel 6 sa údajne dočkáme už 19. októbra.

Google Pixel 6 ProZdroj: Google
Google Pixel 6 Pro, Zdroj: Google

So informáciami o modeli Pixel 6 Pro prichádzajú aj správy o Androide 12.1. Tie odhalili detaily o ďalšom skladacom telefóne Google Pixel s kódovým označením „Jumbojack„. Android 12.1 počas budúceho roka prinesie aj viacero optimalizácií pre skladacie zariadenia.

Pixel „Jumbojackje známy ako testovacie zariadenie a očakáva sa, že prinesie konštrukciu podobnú zariadeniam série Galaxy Fold. Môžeme tak očakávať veľký vnútorný a menší vonkajší displej

Očividne ide o odlišné skladacie zariadenie ako Pixel Passport, ktorého predstavenie sa očakáva už vo 4. štvrťroku 2021, čo potvrdil aj leaker Evan Blass.

Dostupné informácie odhalili, že spomínané skladacie zariadenie je vo vývoji už viac ako dva roky, a určite by sa malo dostať do hľadáčika potencionálnych záujemcov o tento typ zariadenia.

Veríme, že čoskoro sa dočkáme oficiálnych informácií aj od spoločnosti Google.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.