Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pretrvávajúce sucho a teploty atakujúce 30 °C sú počas leta výzvou snáď pre každého majiteľa záhrady.

Udržať v nej dostatok vlahy vyžaduje v sparnom počasí každodenné zalievanie a starostlivosť. Alza Hobby preto spojila sily s firmou Gardena a spoločne ponúkajú bezplatnú aplikáciu na plánovanie závlahy, ktorá uľahčí prácu všetkým tým, čo chcú mať krásnu záhradu takmer bez námahy.

S pomocou interaktívneho plánovača možno jednoducho navrhnúť vlastný závlahový systém na mieru akejkoľvek záhrade. Ten nielenže ušetrí čas, ale aj v období najväčšieho sucha udrží trávnik a záhradné rastliny v dobrej kondícii. Navyše po novom všetky produkty potrebné na vybudovanie automatickej závlahy nájde zákazník jednoducho a prehľadne v nákupnom zozname Alza.sk – stačí na to len jedno kliknutie. Online poradca všetko automaticky vygeneruje a zákazníkom tým odpadne zložité dohľadávanie jednotlivých výrobkov.

Ako to funguje?

Praktická aplikácia je k dispozícii na internetových stránkach spoločnosti Gardena v časti Život v záhrade. S jej pomocou možno veľmi jednoducho navrhnúť a zakresliť nielen samotný závlahový systém, ale aj celú záhradu vrátane záhradných domčekov, vodných plôch a záhonov. S ideálnym rozmiestnením závlahového systému pomôže intuitívny plánovač, ktorý v 5 krokoch navrhne to najlepšie riešenie pre každú záhradu.

Na základe individuálnych požiadaviek aplikácie odporučí, aké produkty sú na inštaláciu systému potrebné, a po jedinom kliknutí vytvorí ich nákupný zoznam na webe Alza.sk. Z neho potom môže zákazník ďalej pridávať alebo uberať položky podľa svojej vôle.

Značky: