Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hráči a hráčky, pozor! Patríte k fanúšikom tejto obľúbenej konzoly a jej herných titulov? PlayStation dnes odhalil svoju vianočnú ponuku a na prvý pohľad je jasné, že sa je na čo tešiť. Za zvýhodnenú cenu si zaobstaráte celý produktový rad PlayStation. Ponuka je limitovaná počtom kusov dostupných u obchodníkov, preto odporúčame neváhať.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment (SIE) dnes predstavuje svoju vianočnú ponuku PlayStation. Ponuka je platná od dnes,  9. 12., a trvá až do 24. 12., alebo do vypredania zásob. Ak ešte nemáte najnovšiu verziu konzoly, potom neváhajte ani minútu. PS4 500GB kúpite už za 205 €, teda o takmer 80 € lacnejšie v porovnaní so štandardnou ponukou. Za ušetrenú sumu si tak môžete zaobstarať aj niekoľko vybraných hier. Najvýkonnejší variant PlayStation 4 Pro bude dostupný za skvelých 299 €.

Výrazných zliav sa dočkajú aj nedávno vydané tituly pre konzolu PlayStation 4, ako je napríklad Concrete Genie za 19,99 €. Naďalej trvá zvýhodnená ponuka na hry z kolekcie PlayStation HITS, vrátane hry roka 2018 God of War, v prípade ktorej sa hráči môžu tešiť na cenu 14,99 €.

Ak už máte konzolu aj vaše obľúbené herné tituly, určite zvážte aj zakúpenie nového ovládača. DualShock 4 totiž v rámci vianočnej ponuky kúpite už za 39 €. Vyberať môžete z viac než 20 rôznych farebných prevedení vrátane špeciálnych edícií. V akciovej ponuke nechýba ani výhodné balenie PS VR starter pack obsahujúci headset, kameru a hru VR Worlds, za skvelú cenu 205 €.

Akciová vianočná ponuka PlayStation je dostupná u všetkých obchodníkov a platí od pondelka 9. 12. do 24. 12., alebo do vypredania zásob.

Viac informácií a kompletnú ponuku nájdete u obchodníkov a na stránke: www.playstation.com

 

Značky: