Fajčenie je nezdravé a spôsobuje mnoho zdravotných problémov. Ak nefajčíte, najlepšie spravíte, ak s tým ani nezačnete.

Pre tých, ktorí tomuto zlozvyku holdujú, môže byť zahrievaný tabak potenciálne menej škodlivou alternatívou. Elektronické tabakové produkty fungujú na princípe zahrievania tabaku bez jeho spaľovania, čím sa znižuje množstvo škodlivých látok, ktoré sa uvoľňujú do tela.

Aj z tohto dôvodu spoločnosť JTI priniesla na jar na slovenský trh revolučné zariadenie Ploom X Advanced, ktoré kombinuje pokročilé technológie s elegantným dizajnom, čím poskytuje výnimočný zážitok z tabaku. Toto zariadenie, ocenené titulom Product of the Year 2024, je príjemnou alternatívou pre fajčiarov.

Zdroj: JTI

Výkonná batéria pre nepretržitý pôžitok

Ploom X Advanced sa vyznačuje excelentným výkonom batérie, ktorá umožňuje použitie až 20 náplní na jedno nabitie. Nabíjanie trvá len 90 minút vďaka univerzálnemu USB-C konektoru. S takouto spoľahlivosťou sa môžete plne sústrediť na svoj večer bez obáv z vybitia batérie.

Inovatívny dizajn a intuitívne ovládanie

Zariadenie Ploom X Advanced prichádza s moderným a štýlovým dizajnom, ktorý sa dá prispôsobiť pomocou vymeniteľných predných krytov v rôznych farbách. Technológia Ploom Status LED poskytuje informácie o stave batérie, ohrevu a čase používania. Jednoduché ovládanie je zabezpečené pomocou tlačidla umiestneného v prednom paneli.

Zdroj: JTI

Pokročilá technológia HeatFlow

Patentovaná technológia HeatFlow zaručuje optimálny prívod vzduchu a minimalizuje straty tepla a chute. Výsledkom je čistý a autentický zážitok z tabaku bez nepríjemného zápachu. Zariadenie je navrhnuté tak, aby sa ľahko čistilo a udržiavalo, čo zvyšuje jeho praktickosť.

Zdroj: JTI

Autentický zážitok z tabaku

Ploom X Advanced je kombináciou špičkovej technológie, elegantného dizajnu a intuitívneho ovládania. Toto zariadenie je ideálne pre moderných používateľov, ktorí hľadajú pohodlný spôsob, ako si vychutnať autentický zážitok z tabaku. Vďaka dlhej výdrži batérie a štýlovým vymeniteľným krytom je Ploom X Advanced spojením elegancie a praktickosti v jednom.

Ploom mení pohľad na svet tabaku Spoločnosť JTI priniesla na slovenský trh Ploom X Advanced začiatkom roka pričom získalo ocenenie Product of the Year 2024 vo Veľkej Británii v kategórii Heated Tobacco. Tento úspech potvrdzuje výnimočnosť tohto zariadenia.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Značky: