Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zákazníci lokálnych a regionálnych operátorov sa aj v tomto roku môžu tešiť na vianočné darčeky v podobe bezplatného navýšenia počtu televíznych programov a akciových ponúk.

V predvianočnom období telekomunikační operátori prichádzajú s rôznymi zaujímavými akciami a darčekmi pre nových aj existujúcich zákazníkov. Už dávno neplatí, že lokálni a regionálni operátori poskytujú len pripojenie k internetu, ako tomu bolo v minulosti. Rovnako automaticky neplatí, že čím je operátor väčší a má viac reklamy, tým sú jeho služby kvalitnejšie. Členovia Asociácie lokálnych poskytovateľov internetu v poskytujú aj hlasové a televízne služby, ktoré svojou kvalitou a cenami konkurujú celoplošným operátorom. Operátori aj v tomto roku prinášajú darčeky v podobe bezplatného navýšenia televíznych programov a rôznych zaujímavých akcií“, hovorí Michal Rybárik, predseda predsedníctva ALPI.

Banskobystrický operátor BBXNET dal svojim zákazníkom s televíznou službou vianočný darček už teraz, keď im do konca roka bezplatne sprístupnil všetkých viac ako 180 televíznych kanálov. Noví zákazníci, ktorí si do konca roka objednajú balíček internetu a televízie nezaplatia za zriadenie služby, router a set-top-box. Služby sú dostupné už bez viazanosti.

Zákazníkom BLUENETu na celý december pribudli do základného balíčka kanály AMC, Love Nature 4k a Minimax. Ako vianočný darček im na dobu 16.12. – 1.1.2023 pribudne 15 prémiových kanálov zdarma.

Operátori FILLECK, s.r.o. (Regiotel) v okrese Lučenec, Tornalanet s.r.o. v okrese Revúca a W-NET s.r.o. v okrese Rimavská Sobota sprístupnili stanice ARENA SPORT 1 a ARENA SPORT 2 pre všetkých zákazníkov až do 31.12.2022 zdarma. S podobnými akciami plánujú pokračovať aj v budúcnosti.

V aktuálnej akcii operátor RadioLAN ponúka novým zákazníkom internetové služby v kombinácií s televíziou za polovičnú cenu z mesačného poplatku na prvé 3, resp. 6 mesiacov v závislosti od technológie pripojenia. Operátor pripravuje zaujímavú vianočnú ponuku aj pre aktuálnych používateľov televíznej služby.

Od 1.12. je v základnej ponuke platenej DVB-T služby (tzv. televízii cez anténu) TÉČKO dostupný program MARKIZA KRIMI za nezmenenú cenu. Služba TÉČKO je jediná DVB-T platforma, kde je dostupný program MARKÍZA KRIMI a diváci ju môžu sledovať v okresoch Michalovce, Sobrance, v časti Trebišovského okresu a v Košiciach. Signál je šírený z vysielačov miestneho multiplexu Košice na K 32 a K 34 a Michalovce na K 28 a 32.

Značky: