Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosti HP a Bang & Olufsen oznámili spoluprácu, ktorá prinesie celosvetovo uznávaný zvuk Bang & Olufsen a B&O PLAY do počítačov, tabletov a príslušenstva HP.

HP Pavilion_B&O Play_nowat

„Značky Bang & Olufsen a B&O PLAY majú dlhoročnú tradíciu v poskytovaní skvelých zážitkov z hudby a zvuku, bez ohľadu na to, kde sa ľudia rozhodnú užívať si svoje médiá,“ povedal Tue Mantoni, generálny riaditeľ spoločnosti Bang & Olufsen. „Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu, ktorá prinesie náš kultový zvuk do elektronických zariadení HP.

Kultový zvuk pre inovatívne zariadenia

Zákazníci očakávajú, že im ich zariadenia ponúknu výbornú reprodukciu zvuku, bez ohľadu na to, či používajú slúchadlá alebo zabudované reproduktory. Chcú silný, čistý a presný zvuk a možnosť upraviť si ho podľa svojich predstáv.

Bang & Olufsen je celosvetovo uznávaným špecialistom na audio a video technológie. Zdokonaľovaniu akustiky a zvukového výkonu sa venuje už 90 rokov. K radu inovatívnych produktov patria i nedávno predstavené slúchadlá BeoPlay H8 a zvukové systémy BeoPlay A2 a BeoSound Moment.

Precíznym zvukom Bang & Olufsen vybaví HP svoje notebooky, desktopy, tablety aj príslušenstvo. Vo všetkých zariadeniach s označením Bang & Olufsen, alebo B&O PLAY, bude zvuk spracovávať osobitný obvod izolovane od ostatných signálov na základnej doske. K zdokonaleniu zvukového zážitku prispeje aj slúchadlový konektor s redukovaným počtom kovových prvkov pre zníženie hladiny šumu.

Súčasťou zariadení HP bude ovládací panel, ktorým bude možné prispôsobiť zvuk filmu, hudby či hlasu. Pre vylepšenie zvukového zážitku budú v ponuke aj predvoľby vyladené spoločnosťami HP a Bang & Olufsen. Využiť tak možno optimalizované nastavenia i nastavenia zvuku podľa vlastných predstáv.

Prvé modely HP so zvukom Bang & Olufsen a B&O PLAY budú dostupné na jar tohto roku. Značka Bang & Olufsen sa objaví na zariadeniach HP Spectre, OMEN, ENVY a vybraných modeloch počítačov. Počítače HP Pavilion, tablety a audio príslušenstvo k PC ponesú značku B&O Play.

 

Značky: