Allegro Days bežia prvý raz aj na Slovensku, nakúpte výhodnejšie a ušetrite.

Platforma Allegro len nedávno vstúpila na Slovensko ako najväčšie európske trhovisko. Jej prednosťou sú najmä výhodné ceny oproti iným platformám, pričom ak ju navštívite v týchto dňoch, dokážete aj výrazne ušetriť. Bežia totiž Allegro Days, teda exkluzívne nákupné podujatie, pri ktorých dokážete na produktoch ušetriť až 40 %. V ponuke sú produkty ako počítače, slúchadlá, inteligentné hodinky no aj iné produkty, ktoré sa môžu aj nemusia týkať elektroniky.

Okrem elektronických produktov Allegro Days prinášajú zľavu napríklad aj na kozmetiku, oblečenie, domáce potreby či zábavu pre deti. Výber produktov je teda široký, no my sme sa sústredili na tie najatraktívnejšie zľavy z oblasti elektroniky, ktorými možno inšpirujeme k nákupu aj vás.

Notebook Acer Aspire 3 15,6″

Tento 15,5-palcový notebook je ideálnou voľbou pre študenta aj kohokoľvek, kto potrebuje výkonné zariadenie na kancelársku prácu či nejakú tú hru. Jeho základom je osemjadrový procesor AMD Ryzen 7 5700U, ktorý sa kombinuje so 16 GB DDR4 RAM a tiež svižným 512 GB SSD. Za výhodnú cenu, ktorá sa aktuálne pohybuje pod 500 eurami, získate zariadenie aj s nainštalovaným operačným systémom Windows 11 Home, pričom v tejto cenovej úrovni ide skutočne o skvelé zariadenie.

Cena počas Allegro Days: 459,84 eura

Pôvodná cena: 518,95 eura

Produkt nájdete na tomto odkaze

Notebook Acer Aspire 3Zdroj: allegro.sk
Notebook Acer Aspire 3

Notebook Asus TUF Gaming 15,6″

Ak hľadáte výkonné herné zariadenie, tak notebook Asus TUF Gaming s 15,6-palcovým displejom a štrnásťjadrovým procesorom Intel Core i7 je skvelá voľba. Notebook disponuje rozlíšením displeja 1920 x 1080 pixelov a ide o IPS panel s maximálnou obnovovacou frekvenciou na úrovni 144 Hz. V základe prichádza so 16 GB DDR4 RAM, no podporuje možnosť jej rozšírenia až na 32 GB. Okrem toho v ňom nájdete aj svižný 512 GB SSD a kapacita batérie je 90 Wh. Počas Allegro Days si môžete tento notebook zakúpiť so zľavou viac ako 100 eur, ak teda zvažujete kúpu nového herného stroja, tento je skvelou voľbou.

Cena počas Allegro Days: 959,04 eura

Pôvodná cena: 1198,92 eura

Produkt nájdete na tomto odkaze

Notebook Asus TUF GamingZdroj: allegro.sk
Notebook Asus TUF Gaming

Slúchadlá Yenkee Rage

Dizajnovo zaujímavé slúchadlá Yenkee Rage sú taktiež súčasťou zliav, ktoré až do nedele bežia na trhovisku Allegro. Slúchadlá majú dva režimy počúvania, viete si teda nastaviť režim pri hraní hier aj počúvaní hudby. Kompatibilné sú so systémom Android aj iOS a spolu s nabíjacím puzdrom dokážete tieto slúchadlá používať až 24 hodín nepretržite. Či už patríte medzi hráčov alebo fanúšikov kvalitného zvuku, tieto slúchadlá patria medzi kvalitné zariadenia s dobrou cenou.

Cena počas Allegro Days: 23,90 eura

Pôvodná cena: 29,60 eura

Produkt nájdete na tomto odkaze

Slúchadlá Yenkee RageZdroj: allegro.sk
Slúchadlá Yenkee Rage

Kávovar Philips EP2333/40

K dobrej domácnosti patrí aj dobrá káva. Spraviť si ju pritom môžete vďaka automatickému tlakovému kávovaru Philips EP2333/40. Jeho nádrž na vodu má kapacitu 1,8 litra a je vyrobený z kombinácie kovu a plastu. Kávovar má vstavaný mlynček na kávu, dokáže teda spracovať ako mletú, tak aj zrnkovú kávu. Navyše má aj niekoľko druhov nastavení či automatické režimy, aby ste si svoju kávu mohli vychutnať tak, ako ju máte radi.

Cena počas Allegro Days: 425,83 eura

Pôvodná cena: 529 eur

Produkt nájdete na tomto odkaze

Kávovar Philips EP2333/40Zdroj: allegro.sk
Kávovar Philips EP2333/40

LED TV Philips 65PUS8818 65″

Tento 65″ LED televízor s formátom 4K UHD bude skvelým doplnkom aj vo vašej obývačke alebo spálni. Ide o smart TV so systémom Google TV za výhodnú cenu, v ktorom nájdete aj 4 HDMI a 2 USB porty. Televízor disponuje 120 Hz obnovovacou frekvenciou a technológiou Dolby Atmos. Energetická trieda televízora je E, teda patrí medzi úspornejšie televízory vo svojej kategórii.

Cena počas Allegro Days: 853,60 eura

Pôvodná cena: 889 eur

Produkt nájdete na tomto odkaze

LED TV Philips 65PUS8818Zdroj: allegro.sk
LED TV Philips 65PUS8818

Tieto produkty, no aj mnohé ďalšie, nájdete na stránke predajcu Allegro, ktorý je novým hráčom na našom trhu. Konkurencia si však musí držať klobúky, pretože ceny počas Allegro Days, ktoré platia do nedele, 14. apríla, sú skutočne nízke. Zavítajte tak na stránky allegro.sk a pozrite sa na výber produktov, ktoré v rámci Allegro Days môžete získať výhodnejšie.

Zdroj: allegro.sk

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.