Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pri výbere farby PocketBook Touch Lux 3 Ruby Red sa tvorcovia výrobku inšpirovali najpopulárnejšími polodrahokamami sveta, pretože neexistuje nič tajomnejšie a dokonalejšie, ako krása stvorená prírodou.

Vďaka špeciálnej technológii nanášania farieb bude si táto čítačka elektronických kníh aj po rokoch zachová rovnakú nádhernú rubínovú farbu.

V tomto štýlovom kryte sú všetky moderné prvky potrebné na dokonale pohodlné elektronické čítanie. Displej E Ink Carta s rozlíšením HD (1024×758 pixlov) zobrazuje stránky elektronických kníh vo vysokom kontraste a pri čítaní zaručuje vynikajúci komfort pre oči.

PocketBook Touch Lux 3 Ruby Red je vybavený aj predným svetlom LED – pre používateľa to znamená dokonalú slobodu čítania vo dne i v noci, pri akýchkoľvek svetelných podmienkach.

So 4 GB internej pamäte a pamäťové karty microSD (do 32 GB) môžete mať vo vrecku tisíce kníh. Výkonný procesor 1 Ghz spolu s 256 MB pamäte RAM zaručujú hladké obracanie stránok a rýchlu odozvu v každej aplikácii. Podobne ako PocketBook Touch Lux 3, aj táto limitovaná edícia podporuje 18 formátov kníh bez konverzie a 4 grafické formáty – JPEG, BMP, PNG, TIFF.  Vstavané Wi-Fi spolu so službami Dropbox, Send-to-PocketBook a PocketBook Sync umožňujú rýchlo a jednoducho preniesť akýkoľvek elektronický obsah do zariadenia, bez nutnosti pripojenia k PC.

Značky: