Prichádzajú v hernej edícii Genshin Impact.

POCO, okrem vynikajúceho herného smartfónu F4 GT, predstavilo aj svoje prvé slúchadlá, ktoré prichádzajú v špeciálnej edícii inšpirovanej akčnou hrou Genshin Impact. Tú budú používateľom slúchadiel POCO Buds Pro neustále pripomínať aj hlasové upozornenia od ikonickej postavy Klee, ako aj samotný dizajn slúchadiel. 

Slúchadlá POCO Buds Pro využívajú umelú inteligenciu na automatickú úpravu potlačenia hluku na základe úrovne okolitého hluku a návykov používateľa. Na základe zozbieraných údajov slúchadlá používateľovi vyberú najvhodnejší režim ANC. Počas hovorov dokáže každý slúchadlo vďaka pokročilému algoritmu umelej inteligencie zabezpečiť čistý a jasný zvuk aj v tom najhlučnejšom prostredí.

Za kvalitným zvukom v každej situácii stojí tím profesionálov, ktorý ho vyladil a zdokonalil. Je pritom úplne jedno, aký žáner počúvate, vždy bude zabezpečená vysoká kvalita prednesu. Slúchadlá je možné pripojiť k dvom zariadeniam súčasne – napríklad ku smartfónu alebo notebooku.

Kompozitný 9 mm dynamický menič zaručuje, že poslucháč získa prístup k spracovaniu zvuku na tej najlepšej možnej úrovni. Vo výbave samozrejme nechýba ani funkcia detekcie nasadenia, ktorá po vybratí slúchadiel z uší pozastaví prehrávanú hudbu. 

POCO Buds GT si pokojne môžete zobrať von aj počas jarného dažďa, keď si pôjdete zašportovať. To všetko vďaka certifikácii IPX4, ktorá zabraňuje poškodeniu dažďom, potom alebo striekajúcou vodou.

Celková výdrž batérie s nabíjacím puzdrom je až 28 hodín. Nechýba Bluetooth 5.2, podpora kodeku AAC, alebo podpora káblového a bezdrôtového nabíjania. Už za 10 minút „na nabíjačke“ môžete získať ďalšie hodiny prehrávania. Samotné slúchadlá sa káblovo nabijú za hodinu, pričom nabíjaciemu puzdru s USB-C to trvá približne 2,5 hodiny.

Slúchadlá POCO Buds Pro Genshin Impact Edition bude možné zakúpiť v najbližších mesiacoch. Cena zatiaľ nebola oznámená.

Zdroj: POCO

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.