UPC sa zameriava na rýchly internet, počujete to z každej strany . Teraz je tu však časovo obmedzená ponuka na 2 týždne. UPC štartuje pre malých podnikateľov Special Business Week v trvaní od 6. do 19. novembra 2023.

Iba počas týchto dvoch týždňov budete mať k dispozícii nový balík rýchleho internetu s rýchlosťou 800 Mbit/s. Za tento balík pritom zaplatíte rovnakú sumu, ako keby šlo o internet s rýchlosťou 600 Mbit/s. Aj napriek nižšej cene si však balík zachová všetky výhody novej služby s rýchlosťou internetu 800 Mbit/s.

Prvé tri mesiace pritom za balík zaplatíte 8 eur, teda rovnako ako by ste platili za internet s rýchlosťou 600 Mbit/s. Táto cena vám však zostane aj po uplynutí troch mesiacov, teda počas celého obdobia predplatného. Ďalšie podrobnosti o novom balíku s rýchlosťou 800 Mbit/s získate na tejto adrese.

UPC SOHO Special WeekZdroj: UPC

Toto je ponuka pre podnikateľov na superrýchly a kvalitný internet, aká tu ešte nebola. Okrem vysokej rýchlosti internetu dostanete navyše aj balík bezpečnostného softvéru od firmy ESET na 3 mesiace úplne zadarmo. Navyše vám UPC ešte pribalí internetovú televíziu na 3 mesiace zadarmo a k tomu aj HBO MAX na 3 mesiace zadarmo.

A s dobrými správami ešte nekončíme, všetci podnikatelia, ktorí sa do tejto akcie zapoja, budú zaradení do súťaže o fantastickú cenu, ktorou bude 5 x 100 eurová poukážka na palivo od Slovnaftu. Bližšie informácie o súťaži opäť špecifikuje UPC na svojom webe.

S blížiacim sa koncom roka sme chceli dať podnikateľom a podnikateľkám výnimočnú ponuku Office služieb, pomocou ktorej bude podnikanie efektívnejšie a zároveň nenavýši ich mesačné výdavky, dokonca prispeje k optimalizácii podnikania. Pripravili sme k akcii množstvo jedinečných benefitov, ktoré využije každý, kto chce skvalitniť svoje portfólio, či už smerom k svojim klientom, alebo zamestnancom

– povedal Šimon Mikláš, Chief Commercial Officer spoločnosti UPC Broadband Slovakia

Ak teda rozmýšľate nad novým internetom pre váš biznis, alebo práve chcete rozbehnúť svoje podnikanie vo veľkom štýle, teraz je ten správny čas. Táto unikátna a časovo limitovaná ponuka s celým balíkom benefitov je pre vás práve k dispozícii za bezkonkurenčnú cenu. Viac o novej ponuke nájdete na tejto adrese.

Poponáhľajte sa, Special Business Week je iba teraz. Využite túto ponuku a naštartujte svoj biznis s novým rýchlym internetom.

Zdroj: UPC

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.