Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Celoslovenský predaj satelitnej televízie vo vysokom rozlíšení dnes spustil Antik Telecom.

Tri programové balíčky obsahujú na začiatku prevádzky viac ako 70 kanálov, ktoré bude prevádzkovateľ ďalej rozširovať. Pre záujemcov o slovenské a české programy je tu balík „Pre začiatok“ v cene 89 centov mesačne pri ročnom predplatnom. Rozšírený balík „Všetko čo potrebuješ“ obsahuje najobľúbenejšie slovenské a české stanice, detské, športové, dokumentárne a filmové programy v cene 10,90 eur mesačne (pri ročnom predplatnom), pričom pre klientov Antiku, ktorí doteraz nemali prístup k digitálnej TV je tento balík zadarmo.

Až tretina programov v balíčku je vo vysokom rozlíšení (HD). Vďaka ďalšej voľnej kapacite na vesmírnom segmente bude tento balík ďalej rozširovaný o zaujímavé kanály bez zvyšovania poplatkov. Jednorázový inštalačný poplatok, ktorý obsahuje set-top box, satelitnú anténu, kabeláž, dekódovaciu kartu aj montáž stojí pre internetových klientov Antiku 119 eur. Klienti satelitnej TV od Antiku získajú zároveň aplikáciu AntikTVGo s viac ako 50 kanálmi, televíznym archívom a prístupom do filmotéky FilmBox Live tiež zadarmo. Všetky služby Antiku sú bez viazanosti.

„Tešíme sa, že odteraz môžeme ponúknuť služby Antiku naozaj každému či už žije v blízkosti našej siete alebo kdekoľvek inde v oblasti družicového príjmu,“ povedal Igor Kolla, generálny riaditeľ ANTIK Telecom. „Hneď na začiatku sme si povedali, že musíme ako pri iných Antik službách aj v satelite priniesť najlepšiu cenu v kombinácii s neočakávanou hodnotou. Ako jediný operátor teda pridávame k satelitnému príjmu bezplatne aj televíziu pre ďalšie obrazovky v domácnosti – tablety, počítače či smartfóny.“

HD Set-top box, ktorý je možné zakúpiť za 74 eur poskytuje okrem HD programov aj programového sprievodcu na 14 dní, možnosť nahrávania a multimediálny prehrávač. V najbližšom čase Antik prinesie aj nový hybridný set-top box Mini 2S s TV archívom, internetovými aplikáciami a ďalšími TV kanálmi cez internet.

Značky: