Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Žiarivo oranžový pomaranč dokáže svojou chuťou rozsvietiť aj ten najpochmúrnejší deň. A v kombinácii s lahodným čajom TEEKANNE zvládne aj zahriať a poriadne povzbudiť! Osviežujúce tóny pomaranča si môžete vychutnať hneď v troch nových variantoch presne podľa vlastnej chuti – v zelenom čaji TEEKANNE Green Tea Orange a v čiernom čaji TEEKANNE Earl Grey Orange. Pozadu nezostáva ani grapefruit, ktorý dodáva citrusové osvieženie novému zelenému čaju TEEKANNE Green Tea Grapefruit.

Citrusy a čaj išli vždy skvele dohromady. Dôkazom sú novinky od TEEKANNE s chuťou šťavnatého pomaranča. Obzvlášť lahodnú súhru chutí ponúka pomaranč a čierny čaj Earl Grey, ktorého unikátne zloženie údajne kedysi vymyslel britský premiér lord Charles Grey. A že sa mu táto čajová zmes naozaj podarila! Obsahuje totiž voňavý bergamot, má typickú výraznú chuť a pomarančové tóny v ochutenej variante od TEEKANNE s ním tvoria prekvapivo harmonické spojenie.

Pre vyznávačov sviežeho zeleného čaju je pripravený tradičný zelený čaj Sir Winston Tea. O zelenom čaji sa dobre vie, že je plný prospešných antioxidantov, a tým pomáha telu vyrovnať sa so škodlivými vplyvmi okolia. Stačí málo a jeho príjemná chuť dostane nový rozmer! Zelený čaj menom Green Tea Orange sa vezie na ovocnej vlne pomarančov a vy sa tak môžete presvedčiť o tom, ako sviežo zelený čaj s pomarančom chutí a aké povzbudenie vie priniesť.

Zelenému čaju pristane aj grapefruit, ktorý sa v čajových zmesiach objavuje iba zriedkavo. O to väčší zážitok je ochutnať TEEKANNE Green Tea Grapefruit, v ktorom sa príjemne miešajú jemnosť zeleného čaju a typická grapefruitová sviežosť.

Značky: