Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Úspešné pokračovanie obľúbenej mobilnej hry s virtuálnym domácim zvieratkom My Talking Angela prichádza na platformu Huawei AppGallery súbežne s jeho dostupnosťou v ďalších veľkých obchodoch s aplikáciami. Populárna hra od štúdia Outfit7 si od svojho vzniku získala priazeň miliónov užívateľov.

Hlavná výhoda hry My Talking Angela 2 spočíva v tom, že je nielen zábavné ju hrať, ale tiež podporuje individuálny štýl hráčov,“ hovorí Gray Zhang, vedúci oddelenia hier a vzťahov s vývojármi v strednej a východnej Európe a Škandinávii spoločnosti Huawei.

Na rozdiel od iných hier, ktoré propagujú myšlienku „predurčeného“ vzhľadu, tento titul podporuje právo hráčov byť kýmkoľvek, kým chcú byť a hrať podľa svojich vlastných pravidiel. Sme radi, že môžeme spolupracovať so štúdiom Outfit7 a privítať ich výnimočné hry v našom obchode AppGallery.“

Kúzlo virtuálneho priateľstva

My Talking Angela 2 umožňuje hráčom spoznať kúzlo priateľstva prostredníctvom série dynamických aktivít, ktoré zdôrazňujú dôležitosť starostlivosti o seba a sebavyjadrenia. Vďaka nespočetným možnostiam prispôsobenia môžu hráči obliecť Angelu, učesať jej vlasy a make-up a vyzdobiť jej byt podľa vlastného vkusu.

Spoločne s Angelou môžu objavovať nové zážitky a činnosti, ako sú pečenie, hudba a tanec. Tím vývojárov dokonca spolupracoval s profesionálnymi tanečníkmi, aby vytvorili Angele funkciu roztomilých a mimoriadne prepracovaných tanečných pohybov.

Počnúc vlastným prispôsobením až po vysoko kvalitný vzhľad a dizajn posúvame hranice toho, čo je v hre My Talking Angela 2 vôbec možné,“ hovorí Xinyu Qian, generálny riaditeľ spoločnosti Outfit7. „V tejto hre sme chceli Angelu predstaviť v úplne novej podobe a nevieme sa dočkať reakcie hráčov na náš najnovší prírastok do herného sveta Talking Tom & Friends.“

AppGallery pokračuje v inovácii služieb

My Talking Angela 2 nadväzuje na úspech originálnej hry od Outfit7, Talking Tom Gold Run, ktorá aktuálne patrí medzi päť najsťahovanejších hier v AppGallery. Huawei novinku podporí vytvorením špeciálnych ciferníkov s tematikou Talking Angela pre najnovšiu sériu smart hodiniek Huawei Watch 3.

Na podporu dynamického rastu kategórii hier v AppGallery spoločnosť Huawei nedávno predstavila GameCentre, špecializovaný herný hub, ktorý je predinštalovaný na zariadeniach Huawei. AppGallery navyše uviedla špeciálnu hernú záložku ako súčasť generálnej úpravy navigačného menu, ktorá bola spustená zároveň s novým vzhľadom AppGallery začiatkom tohto roka. To umožňuje užívateľom ľahko nájsť hry a obsah špecifický pre ich záujmy.

Investícia spoločnosti Huawei do rastu ekosystému Huawei Mobile Services (HMS) zaznamenala úspech: medziročný nárast aplikácií integrovaných s HMS dosiahol viac ako 120%, pričom v súčasnosti je k dispozícii 134 000 aplikácií. Na platforme HMS je teraz registrovaných viac ako 4 milióny vývojárov, z toho 300 000 v Európe. AppGallery pôsobí v 170 krajinách po celom svete s 540 miliónmi aktívnych užívateľov mesačne po celom svete.