Chcete sa čo najjednoduchšie a najrýchlejšie zorientovať vo svojich poistných zmluvách, ktoré máte uzavreté v poisťovni UNIQA? Určite to nie je listovanie v papierových zmluvách, to naozaj už patrí minulosti.

Ľahká zmena dôležitých údajov

Ak si chcete rýchlo zistiť stav investícií, sporenia na dôchodok či zmeniť osobné údaje, stačí navštíviť portál moja UNIQA. Nájdete ho na webe https://moja.uniqa.sk/ a môžete s ním pracovať nezávisle od bežnej pracovnej doby. Veľká výhoda je, že na jednom mieste nájdete všetko podstatné, čo vás spája s poisťovňou UNIQA.

Portál moja UNIQA je rýchly a prehľadný. Nie je tu komplikované ovládanie alebo skryté voľby, všetko je dostupné na pár klikov. Je jasné, že UNIQA sa snažila vytvoriť portál tak, aby ste sa tu ľahko orientovali. Jednoducho povedané, s portálom moja UNIQA bude správa vašich zmlúv rýchla a presná.

Čo teda nájdete na portáli moja UNIQA?

Predovšetkým je to prístup k zmluvám kedykoľvek a kdekoľvek, ako sa hovorí 24/7. Nájdete tu aktuálne informácie o platbách poistného. Overíte si stav vašich investícií a sporenia online. Na portáli moja UNIQA máte uloženú kompletnú zmluvnú dokumentáciu. Zmena osobných a kontaktných údajov, je otázkou kliknutia a písania na klávesnici.

Portál moja UNIQA
Portál moja UNIQA

Registrácia na portáli

Ako sa teda zaregistrujete na portál moja UNIQA a budete tu mať dostupné všetky pre vás dôležité služby? Ja som to urobil a neľutujem. Predovšetkým potrebujete papierovú zmluvu, ktorú máte uzavretú s poisťovňou UNIQA. Z nej zistíte číslo vašej poistnej zmluvy. A ďalej potrebujete mobilný telefón s telefónnym číslom, ktoré máte uvedené v zmluve. Na tento telefón vám poisťovňa pošle jednorazový SMS kód na prihlásenie. Následne kliknete na možnosť Registrovať, ktorú nájdete vpravo hore na portáli moja UNIQA. Do vzniknutého políčka zadáte číslo vašej aktívnej zmluvy a systém overí existenciu telefónneho čísla. Ak je toto číslo k zmluve evidované, môžete si nastaviť vaše heslo. Po jeho nastavení a kliknutí na možnosť Pokračovať, vás systém vyzve na zadanie SMS kódu, ktorý vám poisťovňa pošle. Pomocou neho sa jednoducho prihlásite do portálu moja UNIQA a získate tak prístup k svojim zmluvám.

Ak nemáte evidované telefónne číslo v systéme poisťovne alebo nastanú problémy pri registrácii či prihlásení, stačí sa obrátiť na UNIQA linku na telefónnom čísle +421 232 600 100. Odteraz môžete portál plnohodnotne používať.

Zdroje: vlastné, UNIQA

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.