Ponúknite špičkovému soundbaru Hisense U5120GQ film alebo iný obsah so zvukovou technológiou Dolby Atmos alebo DTS:X a okamžite pochopíte silu jeho talentu.

Vďaka konfigurácii 5.1.2 a obojsmernému poľu pre ľavú, strednú a pravú stranu dokáže vytvoriť bohaté zvukové pole v horizontálnej aj vertikálnej rovine; to všetko dopĺňa bezdrôtový subwoofer s výkonným 8-palcovým meničom pre dunivé hĺbky a celkovo mimoriadny zvukový zážitok s výkonom 510 W.  Obklopí vás priestorový zvuk s takým rozsahom a dynamikou, ako keby ste boli v kine a priamo uprostred diania. A to nielen pri sledovaní filmov a seriálov, ale aj pri povzbudzovaní obľúbeného športového tímu alebo počúvaní hudby. A vďaka špeciálnemu hernému režimu a funkcii 4K/3D Pass Through aj pri hraní hier. Novinka sa môže pochváliť prestížnym odborným ocenením EISA „Soundbar roka 2022 – 2023 pre domáce kino“.

Hisense soundbar U5120GWZdroj: Hisense
Hisense soundbar U5120GW

Elegantná zvuková lišta so skutočnými reproduktory

Lišta v úspešnom, technicky pôsobiacom a odolnom vyhotovení je vybavená celkom 11 reproduktormi. Dokáže vytvoriť priestorové zvukové pole v horizontálnej aj vertikálnej rovine s tromi skutočnými – nie virtuálnymi – prednými kanálmi a dvojicou reproduktorov smerujúcich zvuk nahor. Osem kanálov je širokopásmových (štyri smerujú dopredu, dva do strán, dva nahor), tri sú výškové, cielené dopredu. Akustický výkon možno vyladiť podľa osobného vkusu pomocou režimov počúvania a nastavenia ekvalizéra.

Všestrannosť zabezpečuje celý rad pripojení vrátane vstupov HDMI s podporou 4K HDR pre prehrávače diskov a konzoly alebo podpory štandardu eARC na prenos a prehrávanie hudby v najvyššej kvalite, o čom svedčí aj certifikácia Hi-Res Audio.

Subwoofer

Plný zvukový profil s mohutnými basmi zabezpečuje dizajnovo zladený samostatný bezdrôtový subwoofer s 8-palcovým reproduktorom s mohutným bassreflexovým otvorom na zadnej strane korpusu. Mohutné telo s veľkou membránou dáva do pohybu dostatočne veľkú masu vzduchu a zvuku dodá potrebnú hĺbku. Samotný subwoofer sa môže pochváliť výkonom 180 W a spodnou frekvenciou akustického pásma 40 Hz.

Soundbar roka pre domáce kino

Novinka sa môže pochváliť prestížnym ocenením EISA „Soundbar roka 2022 – 2023“ v prestížnej kategórii „domáce kino“. Ide o ocenenie odborníkov  60 technologických časopisov, webových stránok a komentátorov sociálnych sietí z 29 krajín, ktorí sa špecializujú na hi-fi, domáce kino, fotografie, videá, automobilovú a mobilnú elektroniku

Hisense soundbar U5120GWZdroj: Hisense
Hisense soundbar U5120GW

Ideálny spoločník pre hlavnú TV

Soundbar sa ideálne hodí pre väčšie televízory s uhlopriečkou nad 140 cm alebo 55 palcov, čo je dnes už viac-menej štandard. Skvelou vlastnosťou je aj minimalistický dizajn, vďaka ktorému nový soundbar ľahko umiestnite do akéhokoľvek interiéru.

O dokonalé pripojenie sa postará dvojica zabudovaných HDMI vstupov a širokopásmový HDMI výstup s podporou prenosu obrazu v 4K rozlíšení.

Soundbar však môžete k televízoru pripojiť aj jednoducho a bezdrôtovo cez Bluetooth. Soundbar môžete umiestniť na televízny stolík pred televízor, položiť ho na poličku nábytkovej zostavy pre domáce multimédiá alebo ho pripevniť na stenu pod nainštalovanú TV. Subwoofer potom môžete v závislosti od vašich preferencií umiestniť až 10 m od TV – taký je dosah bezdrôtového pripojenia.

Soundbar podporuje najvýznamnejších hlasových asistentov Google aj Amazon Alexa a ľahko sa spáruje so zariadeniami Apple (AirPlay) a Android (Chromecast).

Článok je platenou spoluprácou so spoločnosťou hisense.

Prečítajte si aj: