Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Bolt zorganizovala pri príležitosti Svetového dňa zvierat zbierku pre zvieratá z útulkov. Podporila tým Slobodu zvierat, ktorá tento rok prijala od užívateľov Boltu trojnásobne väčší počet darov ako vlani. Možno aj vďaka vášmu zdieľaniu a pomoci sa vyzbieralo naozaj veľké množstvo darov.


Darcovská zbierka prebehla 2.10.2020 v Bratislave, prostredníctvom partnerských vodičov Bolt, ktorí na zvolenej adrese vyzdvihli od darcov dary zo zoznamu potrebných vecí. Vodičom sa tak podarilo vyzbierať nemalé množstvo chovateľských potrieb, textílií a krmiva pre štvornohých miláčikov. V porovnaní s minulým rokom boli darcovia ešte štedrejší.  Minulý rok doviezli vodiči Bolt do útulku 160 kilogramov granúl a približne 20 kilogramov konzerv. Tento rok to bolo vyzbieraného krmiva viac než trojnásobok. Užívatelia darovali tiež stovky kusov potrebných textílií a hračiek, vôdzok, obojkov, misiek či náhubkov. 


Za tieto dary boli užívatelia Boltu odmenení kreditom na jazdy v hodnote 5€.

“Je naozaj potešujúce, že aj v dobe, ktorá nás všetkých skúša, a to nielen finančne, sa medzi našimi užívateľmi nájdu štedrí ľudia, mysliaci na blaho zvierat. Veríme, že tento pozitívny darcovský trend udržíme aj naďalej, a už teraz sa tešíme na ďalší rok,” dodáva Kristína Devínska z občianskeho združenia Sloboda zvierat.

Prajem pekný deň ! Eva Fekiačová Rubikon PR

Značky: