Spoločnosť Lenovo predstavuje na Slovensku nového rekordéra, smartfón s najdlhšou výdržou batérie, aký doteraz v rámci značky Moto vznikol.

O dlhú výdrž sa stará vysokokapacitná 3 510 mAh batéria. Tá poskytuje dostatok energie až na celé 2 dni prevádzky. Podporuje technológiu TurboPower, vďaka ktorej je možné v priebehu 15 minút batériu nabiť na celých 9 hodín prevádzky.

Telefón poháňa osemjadrový Qualcomm Snapdragon 625 s taktom 2 GHz. Dopĺňa ho 3 GB RAM a úložisko s veľkosťou 32 GB. K dispozícii je podpora microSD kariet až do veľkosti 2 TB. Dáta sú v Moto Z Play chránené nielen pred vlhkosťou, vďaka vodoodpudivej nanotechnológii, ale aj proti zneužitiu prostredníctvom bleskurýchlej čítačke odtlačkov prstov.

Moto Z Play ponúka 16 MP zadný fotoaparát s dvomi zaostrovacími technológiami – laserovým zaostrovaním a technológiou PDAF. Predná 5 MP kamera je vybavená širokouhlou šošovkou pre skupinové selfie, ako aj LED bleskom.

Moto Mods

Aj Lenovo Moto Z Play podporuje moduly Moto Mods, ktoré podľa slov výrobcu menia spôsob, ako používame smartfóny. Moduly Moto Mods jednoducho pripojíte k Moto Z Play pomocou magnetického konektora a premeníte ho na úplne nový smartfón, ktorý dokáže to, čo žiaden iný. V okamžiku získate napr. fotoaparát s 10-násobným optickým zoomom, boombox, projektor alebo výkonný powerbank.

Moto Z Play je kompatibilný nielen so súčasnými modulmi Moto Mods, ale aj so všetkými ďalšími, ktoré budú čoskoro nasledovať. Lenovo garantuje, že Moto Mods budú kompatibilné s vlajkovými loďami Moto, ktoré sa dostanú na trh aj o dva roky.

Smartfón Moto Z Play bude na Slovensku dostupný v cene od 449 EUR s DPH v priebehu októbra u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo. V prípade operátorov ho exkluzívne získate v Telekome a u O2 a to aj s darčekom vo forme modulu s JBL reproduktorom.

 

Pozrite si aj JBL reproduktor v spojení s Moto Z Play

A máme aj detail telefónu spolu s Hasselblad fotoaparátom

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Modulárny Moto Z prichádza na Slovensko (doplnené o galériu a videá)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit